הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות נחום גוטמן ברחובות: סיור מיוחד בשישי 26.9 יחשוף את "תעלומת הארגזים" מימי מלחמת העולם הראשונה

חנה קקיאשוילי

סיור מיוחד ברחובות יתקיים בעקבות ספרו של נחום גוטמן, "החופש הגדול או תעלומת הארגזים", ויציג את סיפורה של המושבה בימי מלחמת העולם הראשונה כפי שמעולם לא סופר.

במהלך הסיור, המשתתפים יעקבו אחר הרפתקאותיהם של הגימנזיסטים נחום ורן במושבה רחובות. הסיור יעסוק בשאלות מסקרנות מתוך הסיפור, כגון: מיהו ה"ג'ינג'י" הנמלט מהתורכים? למי צלצל הפעמון? איפה נשארה השכמייה השחורה? ומי פתר את תעלומת הארגזים?

את הסיור תדריך רחלי רוגל, אמנית וחוקרת מלחמת העולם הראשונה ברחובות.

האירוע יתקיים ביום שישי, 26.9, בשעה 9:00. נקודת המפגש המדויקת תימסר לנרשמים לאחר ההרשמה. עלות ההשתתפות בסיור היא 30 שקלים.

לפרטים נוספים והרשמה, ניתן לבקר באתר האינטרנט בכתובת https://ironit-rehovot.co.il/events/232/ או ליצור קשר טלפוני במספר 08-9494721.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה