ערב שירה "ים, גשם ומים" ברחובות: קבוצת "משוררי רחובות" תארח את משפחת נמיר המוסיקלית ב-5.10.25 בספרייה המרכזית

קבוצת "משוררי רחובות" מזמינה את הקהל הרחב לערב שירה מיוחד תחת הכותרת "ים, גשם ומים". את הערב ינחה המשורר רמי הלוי.
באירוע תתקיים השתתפות מיוחדת של משפחת נמיר, משפחה מוסיקלית, הכוללת את הזמרות הצעירות אלמה ויולי, בליווי מוסיקלי של אביהן אבי. המארגנים מציינים כי הקהל אולי מכיר את אלמה מתפקידה כ"פינוקיו" במחזמר בבימת הנוער.
הערב יתקיים ביום ראשון, 5 באוקטובר 2025, בספרייה המרכזית הממוקמת ברחוב שלמה גולדין 6 ברחובות. ההתכנסות תחל בשעה 19:30, והאירוע עצמו, שיכלול הקראה ושיח, יתחיל בשעה 20:00.
הכניסה חופשית וללא תשלום, אך נדרשת הרשמה מראש בקישור הבא: להרשמה לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.