כנס STEM למורי חטיבת הביניים במחוז מרכז התקיים באשכול פיס רחובות לקידום הוראה חדשנית

באשכול פיס רחובות התקיים כנס מחוזי למורי חטיבת הביניים במתמטיקה ובמדע וטכנולוגיה, בהשתתפות כל מורי המדעים והמתמטיקה מאזור המרכז.
את האירוע פתחה גב׳ ריבי גבע, המפקחת על הפיתוח המקצועי במחוז, אשר בירכה את המשתתפים על פעילותם לקידום ההוראה החדשנית והמעשירה בתחומי ה-STEM. בהמשך נשאו דברים גב׳ בילי פרידמן, מפמ”ר מדעים, ומר גרגורי שפורין, מפמ”ר מתמטיקה, אשר הדגישו את חשיבות שיתופי הפעולה בין תחומי הדעת ואת טיפוח החשיבה המדעית והמתמטית בקרב תלמידי חטיבת הביניים.
במהלך היום השתתפו המורים בסדנאות מקצועיות, שנערכו במקביל בתחומי המדעים והמתמטיקה, וכללו התנסות חווייתית, למידה שיתופית וחשיפה לגישות הוראה חדשניות.
מאשכול פיס רחובות, בהנהלתה של דגנית כובשי, נמסר כי הם גאים לארח את צוותי ההוראה מכל רחבי המחוז, וימשיכו לפעול לקידום מצוינות מדעית, טכנולוגית ומתמטית בקרב מורים ותלמידים כאחד.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה






מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.