עיריית רחובות מצדיעה לאזרחים הוותיקים: חודש נובמבר יוקדש עבורם עם חוברת אירועים ופעילויות מיוחדת. לינק לחוברת בכתבה

עיריית רחובות הודיעה כי חודש נובמבר יוקדש לאזרחיות והאזרחים הוותיקים של העיר. בהודעת העירייה נמסר כי מדובר בדור שייסד, בנה וטיפח את העיר והמדינה.
בעירייה מציינים כי "בזכותכם, נבנתה כאן קהילה חזקה, עם ערבות הדדית וחום אנושי שמורגשים בכל שכונה ובכל פינה". עוד הוסיפו כי גם כיום, האזרחים הוותיקים לוקחים חלק פעיל ומוביל בעשייה העירונית - כמתנדבים, משתתפים, תומכים ומעוררי השראה.
לרגל חודש ההוקרה, הופקה חוברת אירועים מיוחדת המיועדת לאוכלוסייה הוותיקה בעיר. הציבור מוזמן לעיין בחוברת וליהנות מהפעילויות השונות.
לעיון בחוברת המלאה ניתן ללחוץ על הקישור: https://online.fliphtml5.com/qgqwg/sieh/#p=1
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.