סדרת הרצאות חדשה ברחובות בימי ראשון בשעה 11:30 באולם בית יד לבנים החל מ-30.11.25: "מוח ופסיכולוגיה" תצלול אל מאחורי הקלעים של המוח האנושי

סדרת הרצאות חדשה ומרתקת, "מוח ופסיכולוגיה", תיפתח ברחובות ותעסוק במנגנונים שמאחורי המוח האנושי. הסדרה תתקיים אחת לחודש ותחשוף את הקשר בין גוף, נפש והתנהגות, במטרה לסייע למשתתפים להבין טוב יותר את עצמם ואת סביבתם.
ההרצאות יתקיימו בימי ראשון בשעה 11:30 באולם בית יד לבנים, והמפגש הראשון יתקיים בתאריך 30.11.25. את הסדרה יעביר עמית אברון, מרצה לפסיכולוגיה ובוגר בנוירופסיכולוגיה במדעי המוח.
במסגרת הסדרה יועברו הרצאות במגוון נושאים, ובהם: המוח החשמלי, המוח החברתי, אבחון ושיקום לאחר שבץ מוחי, השפעת צלילים ומוזיקה על הרגשות, שימור ושיפור תפקוד המוח בגיל מבוגר, ונוירו-אסתטיקה – המוח במוזיאון.
עלות מנוי לסדרה הכוללת 6 מפגשים היא 300 ש"ח, בעוד שמחיר כרטיס למפגש בודד הוא 55 ש"ח.
לפרטים נוספים ולהרשמה לסדרה המלאה או להרצאות בודדות, ניתן ללחוץ על הקישור: https://ironit-rehovot.co.il/events/377/ או ליצור קשר בטלפון: 08-9390390.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.