הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תרגיל חירום רחב היקף של לוחמי האש וכוחות ההצלה יתקיים במתחם בילו ביום רביעי ה-26.11.25

חנה קקיאשוילי

ביום רביעי, 26.11.25, יתקיים תרגיל רחב היקף במתחם מפעלי התעשייה באזור בילו. התרגיל יתקיים בהובלת לוחמי האש מתחנת רחובות ובשיתוף גורמי חירום נוספים.

הפעילות תחל בשעה 08:00 ותמשך עד השעה 12:00. במהלך שעות אלו צפויה תנועה ערה של רכבי חירום, הפעלת סירנות ומערכות התרעה. כמו כן, יתבצעו סימולציות של שריפה ואירועי חילוץ, ותורגש נוכחות מוגברת של כוחות כבאות והצלה, משטרת ישראל ומגן דוד אדום.

מדובר בתרגיל שתוכנן מראש ומטרתו לבחון את רמת המוכנות המבצעית במפעלי האזור ולשפר את יכולת המענה באירועים מורכבים. על אף התנועה היוצאת מגדר הרגיל, מודגש כי אין חשש לאירוע אמת.

הציבור מתבקש לגלות סבלנות, להישמע להנחיות הכוחות בשטח ולהימנע מהגעה לאזור התרגיל במהלך שעות הפעילות.

לקבלת עדכונים שוטפים על הנעשה בקריית עקרון, ניתן להצטרף לקבוצת העדכונים בקישור הבא: לחצו כאן להצטרפות



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה