צעירה מ רחובות התהפכה ונפצעה בטיול טרקטורונים ותפוצה ב – 165 אלף ₪
אבי בר
30.06.16 12:31

תמונת אילוסטרציה

הקרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים תשלם כ-165 אלף ₪ לתושבת רחובות שהתהפכה עם טרקטורון בטיול טרקטורונים באילת. כך עולה מפסק הדין שניתן בימים אלה על ידי השופטת אורית חדד מבית משפט השלום באשקלון בעקבות תביעה שהוגשה באמצעות עו"ד אורן אמסלם, כנגד "הפול" – המאגר הישראלי לביטוחי רכב וכנגד "קרנית" - קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים.
לפני שחרורה מצה"ל, הצעירה יצאה לטיול באילת, שכרה טרקטורון מחברת "טרקטורוני המדבר" ובמהלך נסיעה איבדה את השליטה והתהפכה. מיד לאחר התאונה הובהלה התובעת באמבולנס לבית החולים ובבדיקותיה אובחן שבר באצבע ידה, שטפי דם ופגיעה בלסת.
כשביקשה לתבוע את המאגר לביטוחי רכב, שביטח את חברת הטרקטורונים התעוררה מחלוקת באשר לזהות הטרקטורון המעורב בתאונה. מבדיקה שערכה חברת הפול עלה, כי מספר הרישוי של אחד הטרקטרונים שבוטח אצלה שונה בספרה אחת מהטרקטורון שלטענתה היה מעורב בתאונה ואשר תעודת הביטוח שלו כלל לא שולמה.
בדיון מקדמי הורה בית המשפט על מינוי שני מומחים רפואיים, שקבעו לתובעת נכות בשיעור 14.5% לצמיתות בגין הגבלה קלה בזרת והפרעה בתפקוד פרקי הלסת.

עו"ד אורן אמסלם
בעקבות זאת, הגיעו הנתבעות להסכמה עם בא כוחה של התובעת עו"ד אורן אמסלם לפיה סכום הפיצוי יעמוד על סך של כ- 165,000 ₪ תוך שנותרה להכרעת בית המשפט השאלה מי תישא מהן בפיצוי התובעת.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות רחובות בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה ברחובות בוואטסאפ
חדשות רחובות בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.