שוק חנוכה רחובות: יריד רחוב חגיגי יתקיים במדרחוב הרצל פינת ש. בן ציון בין התאריכים 15-17.12.25

עיריית רחובות והחברה העירונית יקיימו בין התאריכים 15-17 בדצמבר 2025, בימים שני עד רביעי, את "שוק חנוכה רחובות". מדובר ביריד רחוב חגיגי שייערך לאורך מדרחוב הרצל, בפינת ש. בן ציון. השוק יפעל מדי יום בין השעות 17:00 ל-23:00, והכניסה אליו חופשית.
לאורך שלושת ימי השוק, המבקרים יוכלו ליהנות ממגוון רחב של דוכנים ועמדות מכירה. ההיצע יכלול דוכני אוכל מגוונים, בגדים ואקססוריז יד שנייה, ספרים, מוצרי בית, משחקים ועוד. האירוע מתקיים בשיתוף פעולה עם בתי העסק המקומיים, אשר יציעו גם הם את מרכולתם לקהל הרחב.
שוק חנוכה מצטרף לשורת אירועים נוספים המתקיימים בעיר לרגל החג, ובהם המחזמר "אליס בארץ הפלאות" של בימת הנוער רחובות, ופסטיבל חנוכה לאזרחים הוותיקים הכולל הופעות של אמנים מוכרים, סדנאות והרצאות.
מיטל רקח-ורד, מ"מ מנכ״ל החברה העירונית רחובות, מסרה: "חג החנוכה השנה יהיה עשיר במיוחד באירועים ופעילויות המותאמים לכלל אוכלוסיות העיר, מתוך רצון ליצור חוויית חג שלמה תרבותית, קהילתית ומשפחתית. לצד מחזמר 'אליס בארץ הפלאות' של בימת הנוער ו'פסטיבל חנוכה לאזרחים הוותיקים', אנו משיקים השנה את יריד הרחוב במדרחוב הרצל. את היוזמה פיתחנו בשיתוף בעלי העסקים המקומיים, במטרה להרחיב את מרחב הבילוי העירוני ולייצר מוקד חגיגי, נגיש ומזמין לכל המשפחה. היריד יכלול דוכנים מגוונים, אווירה מוזיקלית וערב שלם המוקדש לחיזוק הכלכלה המקומית ולחיבור בין תושבים, עסקים ותרבות בעיר".
דודי אשכנזי, סמנכ"ל העירייה וראש מינהל קהילה ושירות לתושב, הוסיף: "שוק חנוכה רחובות הוא חלק ממערך רחב של אירועי חנוכה שאנו מובילים השנה לטובת תושבות ותושבי העיר. המדרחוב הופך במהלך החג למוקד פעילות עירוני חי ותוסס, שמאפשר לתושבים מכל הגילים ליהנות מחוויה קהילתית משותפת. היוזמה לשלב בין פעילות עירונית לבין שיתוף פעולה עם העסקים המקומיים מבטאת את התפיסה שלנו שלפיה המרחב הציבורי הוא לב קהילתי פעיל, המחבר בין תושבים, תרבות וכלכלה עירונית. אנו מזמינים את תושבות ותושבי רחובות להגיע וליהנות מאווירת החג".
לפרטים נוספים על אירועי חנוכה ברחבי העיר, ניתן לבקר באתר עיריית רחובות.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

- אורחרעיון יפה.רק מקווה שלא ירד גשם ושיבואו אנשים.12.12.25 01:18 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: