הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תכירו את ילדת הפלא הזמרת מאי קריטי מרחובות!!! היא רק בת 13 ונחשבת כדבר הבא במוסיקה ולאחרונה הוציאה סינגל חדש ומקפיץ "הצלצול האחרון"

הסינגל בביצוע מאי קריטי אותו הלחינו וכתבו יחד דניאל דיוי ואקנין עם הראפר סער ראסטי דוידוב מ"הכוכב הבא" בסגנון פופ ים תיכוני צבר תוך חודש מעל 300 אלף צפיות

ליאור לפוק






 

אם עוד לא שמעתם את השם מאי קריטי , אז זה בדיוק הזמן שבו אנחנו יכולים לספר לכם על הכוכבת החדשה מרחובות.  ולמה כל עולם המוסיקה הכתיר אותה  כילדת הפלא הבאה בתעשייה?.    

קריטי בת- 13 , ומאז שהיא מכירה את עצמה מופיעה ושרה הוציאה לפני מספר ימים סינגל חדש "הצלצול האחרון" בו היא מארחת את דניאל דיוי ואקנין שאף הלחינה וכתבה את המילים יחד עם סער ראסטי דוידוב.

השיר החדש  המתאפיין בסגנון קליל ומקפיץ המשלב בצורה מעניינת פופ יחד עם מוזיקה ים תיכונית  וכבר בתוך פחות מחודש צבר  הסינגל מעל 300 אלף צפיות ביו טיוב
 

את זה שיש לקריטי קול מצוין למדנו לאורך כל הקליפ "אנשים מכירים אותי כאחת שאוהבת לשיר ,ולכן השאיפה שלי להיות זמרת או שחקנית" מנסה להבהיר הזמרת הצעירה לאן מועדות פניה בהמשך הקרירה.
מי שדחף ומלווה את בתו בתקופה האחרונה הוא ליאור קריטי ,המוכר ברחבי העיר בזכות העסק (צמיגי קריטי) הוותיק באזור התעשייה בעיר .       
                                                   




על המילים  של "הצלצול האחרון" אחראי סער ראסטי דוידוב יוצא התוכנית  האחרונה של"הכוכב הבא" אשר ריגש את הצופים בזכות סיפור חייו של הלא פשוטים מגיל צעיר. הראפר עצמו החל לכתוב בשנה האחרונה עם לא מעט יוצרים צעירים בתחילת דרכם . "שמחתי לקחת חלק בפרויקט הזה שנקרא מאי קריטי וכשאני אומר פרויקט אני מתכוון לפרויקט שלא נגמר כי בקרוב אתם תשמעו עוד הרבה ממנה" הבהיר דוידוב מדוע מאי נחשבת לשם החם במוסיקה בארץ.


 

 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה