הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יקי ניסנבאום נבחר בפעם השנייה לכהן כיו"ר ועד שכונת אחוזות הנשיא: מאות תושבים השתתפו בחגיגה הדמוקרטית בפארק השכונתי

מערכת האתר

יקי ניסנבאום נבחר בפעם השנייה לתפקיד יו"ר ועד שכונת אחוזות הנשיא, בתום יום בחירות שהתקיים ביום שישי האחרון. כ-300 תושבים הגיעו לפארק במרכז השכונה כדי לממש את זכותם הדמוקרטית ולבחור את היו"ר ואת חמשת חברי הוועד.

בקרב על ראשות הוועד, ניסנבאום זכה ברוב של 195 קולות (כ-67 אחוזים), לעומת המתמודדת טלי הינדי שקיבלה 98 קולות (33 אחוזים). לצד בחירת היו"ר, נבחרו חמישה חברי ועד חדשים, שדורגו לפי מספר הקולות שקיבלו: גילי לוי, גיל הינדי, דניאל לביא, טלי הינדי והרצל טובלי.

לאחר הזכייה, הודה ניסנבאום לתושבים על האמון: "תודה לכולם על האמון שנתתם בי. אני מברך את חברי הוועד שנבחרו, ובעזרתם אני מתכוון לפעול כדי לקדם נושאים שונים בשכונה. אני אמשיך לערוך סקרים על מנת לשקף את דעת רוב הציבור".

עוד הודה ניסנבאום לטלי הינדי על התמודדות הוגנת, וכן ליו"ר ועדת הבחירות רונית לוי ושותפה יבגני קופילביץ על עבודתם היסודית. הוא סיכם באמרו כי הוא מעריך את האפשרות שניתנה לו להפוך את השכונה לטובה ואיכותית יותר ולבנות קהילה חמה ותומכת.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה