נתוני הרישום לנישואין נחשפים: 476 זוגות נרשמו ברחובות בשנת 2025

המשרד לשירותי דת פרסם היום את דו"ח סיכום שנת 2025, החושף עלייה כללית של 6% ברישום לנישואין ברחבי הארץ. הנתונים מציגים תמונת מצב אופטימית, כאשר בעיר רחובות נרשמו 476 זוגות במהלך השנה החולפת.
בפילוח הנתונים ברמה הארצית, העיר תל אביב כבשה את המקום הראשון במספר הנרשמים, עם 3,247 זוגות שבחרו להירשם לנישואין בלשכת המועצה הדתית בעיר. במקום השני נמצאת ירושלים עם 1,757 זוגות, ובמקום השלישי היישוב שוהם עם 1,744 זוגות. את החמישייה הפותחת סוגרות המועצה האזורית חוף השרון עם 1,572 זוגות והעיר אשדוד עם 1,407 זוגות.
לצד הנתונים ממרכז הארץ, הדו"ח מצביע על שינוי משמעותי ביישובים שנפגעו במהלך המלחמה. בקריית שמונה, שרשמה בשנת 2024 שפל של 39 זוגות בלבד, נרשם בשנת 2025 זינוק של 164% עם פתיחתם של 103 תיקי נישואין. גם בגזרת עוטף עזה נרשמה מגמת התאוששות: המועצה האזורית שער הנגב הציגה עלייה של 67% ברישום, ובשדות נגב דווח על חזרה לשגרה בהיקפי הרישום.
מנכ"ל המשרד לשירותי דת, יהודה אבידן, התייחס לנתונים ואמר: "אם ב-2024 ראינו את השבר, 2025 היא שנת התקומה. האמון של הזוגות הצעירים בעתיד שלנו בקריית שמונה ובשער הנגב הוא החוסן הלאומי האמיתי". עוד הסביר אבידן את העלייה הכללית בביקוש לשירותי המשרד בכך שהמשרד מוביל בסקר שביעות הרצון של משרדי הממשלה, והציבור בוחר להירשם דרכם בשל איכות ורמת השירות.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.