יו"ר סיעת הליכוד ברחובות אביב איטח וח"כ ששון גואטה סיירו במחלבת תנובה בעיר והביעו תמיכה במאבק העובדים נגד רפורמת החלב

יו"ר סיעת הליכוד במועצת העיר רחובות, אביב איטח, הגיע ביום ראשון למחלבת תנובה בעיר יחד עם חבר הכנסת ששון גואטה ונציגות מהסניף המקומי, על מנת להביע תמיכה במאבק העובדים נגד רפורמת החלב. הביקור נערך לאחר שאיטח זכה לאחרונה באמון רוב חברי הליכוד בעיר.
אל הסיור התלוו נציגי הסניף וחברי המרכז עמוס כאוי, נתן נוישטט ודודי ביכלר, המשמש גם כראש מטה של יו"ר ועדת הכלכלה ח"כ דוד ביטן. המשלחת נפגשה עם מנהל המחלבה דורון פנחס, יו"ר ועד העובדים הארצי אחיאב שמחי, יו"ר ועד העובדים בתנובה רחובות ערן שרעבי וחבר הוועד שמחה גד.
במהלך המפגש, פרסו יו"ר הוועד שמחי וח"כ גואטה, המוביל את המאבק נגד הרפורמה, את פרטי התוכנית שמוביל השר בצלאל סמוטריץ' ואת השלכותיה הצפויות. נטען כי הרפורמה צפויה לפגוע במאות חקלאים, רפתנים ועצמאים, וביניהם גם עובדי מחלבת תנובה ברחובות, כאשר כ-120 מהם הינם תושבי העיר.
איטח וחבריו לסיעה הבטיחו כי יפנו לחברי ועדת הכלכלה מסיעת הליכוד בדרישה לפעול לשקיפות, להכניס סעיפי פיצויים להסכם ולהגיע להסכמות בוועדה, או לחלופין לדרוש את ביטול הרפורמה לאלתר.
חבר מועצת העיר ויו"ר סיעת הליכוד, אביב איטח, מסר: "כולנו בעד כלכלה חופשית והורדת יוקר המחיה, אך גם רפורמות צריך להוביל תוך מחשבה וקודם כל שמירה על הערכים שלנו. החקלאים בצפון הארץ עמדו בחזית במלחמה ושילמו מחירים כבדים ורבים מהם אף שירתו במילואים ונלחמו. לא ירחק היום ששוב ינסו להחרים אותנו בכל העולם ולכן אסור לנו לוותר על תוצרת כחול לבן ולבטח בעת הזו לא לפגוע בפרנסתם של מי שעמדו בחזית, ובהם גם מאות עובדי תנובה במחלבת רחובות".
עוד הוסיף איטח: "אני מודה לחברינו מתנובה בראשות יו"ר הוועד הארצי אחיאב שמחי ויו"ר המקומי ערן שרעבי על האירוח. כפי שהתחייבתי בפניהם ובפני ח"כ גואטה, אני אפעל יחד עם חבריי לסניף מול חברי הכנסת בוועדת הכלכלה כבר לקראת הדיון בשלישי הקרוב ואדרוש שקיפות מלאה ודאגה לפרנסת החקלאים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.