





ביום חמישי 15/9 יתקיים במכון איילון כנס פתיחת שנת הלימודים מחוז מרכז תשע"ז, בהשתתפות כל מפקחי מחוז מרכז של משרד החינוך ובכירי עיריית רחובות. במהלך הכנס צפוי ראש העיר רחמים מלול לקבל ממנהלת המחוז את פרס החינוך המחוזי.
במהלך הטקס אמורים להופיע ילדי שושן בראשותה של המנהלת נוית קובה במספר שירים, לכן הגיע ראש העיר רחמים מלול אל גן שושן כדי לצפות מקרוב בילדי הגן המבצעים את החזרות לטקס.


ילדי גן שושן יבצעו מספר שירים. בין השירים שהם יבצעו "עולם אוהב" מתוך פרויקט שרים ומסמנים. פרוייקט שזכה בפרס אקו"ם 2013 בקטגוריית יצירה אודיו-ויזואלית לילדים ונוצר כדי להפגיש בין שפת הסימנים לגיל הרך, ולהפגיש בין קהילת כבדי השמיעה וקהילת השומעים.
השיר השני שהילדים יבצעו יהיה "מי שלא מביט מפסיד" של דתיה בן דור והוא נבחר מתוך מחשבה לתת לילדים כלים למצוא ולראות את הטוב בכל דבר, להסב את תשומת ליבם עד כמה מדהים הוא העולם סביבם, איך בכל דבר טמון היופי.
צלמה וסייעה להכין את הידיעה ענת אורמן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה