מתוך הוקרה על פועלם למען ביטחון התושבים מסביב לשעון, התקיים מפגש מיוחד בו לקחו חלק ראש עיריית רחובות, מתן דיל, יושבת ראש רשת חוויות, קארין ברגינסקי, ומנכ"ל הרשת, גולן ביטון. במסגרת המפגש, חולקו חלות שבת טריות לחיילי פיקוד העורף הפועלים בעיר כאות תודה על עבודתם.
במהלך הסיור בשטח, דיל ובכירי רשת חוויות פגשו את מפקד נפת שפלה, אלוף משנה (במיל') אבי בר, ואת מפקד יחידת הקישור לראש הרשות (יק"לר) ברחובות, אלוף משנה (במיל') מושיק לוי, אשר מובילים את מערך פיקוד העורף המקומי.
נציגי העירייה ורשת חוויות ציינו כי חלוקת החלות נועדה להעניק סמל של חיבוק והערכה עמוקה מטעם הקהילה לכוחות הביטחון על פועלם. המפגש הסתיים באיחולים לשבת שקטה, מבורכת ומלאה בבשורות טובות לכלל החיילים, גופי הביטחון ותושבי רחובות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.