ניצל את מצב החירום: תושב רחובות נעצר בחשד שפרץ לחנות נוחות בתל אביב שניזוקה מנפילת אמל"ח

שוטרי תחנת לב תל אביב במרחב ירקון עצרו חשוד, תושב רחובות בשנות ה-30 לחייו, אשר על פי החשד פרץ לחנות נוחות במרכז תל אביב וגנב ממנה רכוש רב, תוך שניצל את העובדה שהמקום ניזוק בעקבות נפילת פריט אמל"ח.
בעקבות תלונה שהוגשה במשטרה על פריצות שבוצעו פעמיים לעסק שניזוק במרכז תל אביב לאחר נפילת פריט אמל"ח שאירע בסוף השבוע הקודם, תוך שעל פי החשד הפורץ ניצל את הנזק שנגרם לדלת הכניסה של חנות הנוחות, פתחו חוקרי המשטרה בפעולות חקירה לאיתור החשוד.
אתמול (9 במרץ) בשעות הצהריים, אותר החשוד ונעצר. החשוד הובא לחקירה בתחנת המשטרה ובסיומה נכלא.
היום יובא החשוד לדיון בבית המשפט בבקשה להאריך את מעצרו.
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה לאירוע: "משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד עברייני רכוש ולמצות את הדין עם מי שמנצל מצבי חירום כדי לפגוע בציבור וברכושו".
צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחרק חלאת המין האנושי ואדם בזוי . יעשה מעשה כזה .10.03.26 11:07 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: