מזל טוב: אביב איטח מרחובות מציין את הולדת אחייניתו, אמה, בבית החולים קפלן

אביב איטח מרחובות שיתף בשורה משמחת ומרגשת. בימים מאתגרים אלו, משפחתו מברכת על הצטרפותה של תינוקת חדשה בשם אמה, בת לאחותו גל ולבעלה תומר.
איטח ציין כי אמה היא הנכדה הבכורה להוריו של תומר, והנכדה השישית להוריו שלו. התינוקת החדשה מצטרפת כבת דודה לבנו, לביא, שכעת נפרד מהתואר של הנכד הצעיר ביותר במשפחה. איטח הביע תקווה כי השניים יהיו חברים טובים וידאגו זה לזו.
בהזדמנות זו, הביע איטח תודה אישית ומיוחדת לצוותים המסורים במחלקת היולדות בבית החולים קפלן, על קבלת הפנים, הסיוע והחום הרב שהעניקו בימים אלו.
בסיום דבריו, קרא איטח לציבור להמשיך להישמע להנחיות מצילות החיים, והביע תקווה לבשורות טובות ולעתיד טוב ובטוח עבור משפחות ישראל והמדינה כולה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחבאמת???22.03.26 09:55 תגובה
- אורחמזל טוב רק אושר וכיף22.03.26 10:05 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: