הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מכבי שעריים ניצחה 1-0 את הפועל אזור משערו הרביעי (!) העונה של ברק ורד ועלתה למקום הראשון בליגה א' דרום

אדיב שרעבי
ברק ורד חוגג. צילום מתוך אתר דאבל-פס
ברק ורד חוגג. צילום מתוך אתר דאבל-פס
לפני תחילת העונה, לא הרבה אנשים האמינו כי במחזור הרביעי, מכבי שעריים תהיה במקום הראשון ותקדים בטבלה קבוצות כמו קטמון, יפו, עמישב או אפילו את השכנה העירונית הפועל מרמורק. ניצחון שלישי ברציפות העלה את הקבוצה של מנחם איריס למקום הראשון לפחות עד יום שני הבא (המחזור הועתק מיום שישי לשני בגלל הספורטיאדה באילת). ברק ורד המצוי בכושר אישי מצוין, כבש בבעיטה חופשית בדקה ה-58 את שער הניצחון והעלה את מאזן כיבושיו לארבעה שערים בארבעה משחקים. ורד חולק את ראשות טבלת מלך השערים בצוותא עם חלוצה האימתני של עמישב פ"ת אורי קרגולה.
%D7%A9%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D%20%

בדקה ה-67 הורחק בלם הקבוצה רועי סבג, לאחר עבירה שביצע על שחקן אזור בסמוך לרחבה. ההרחקה העיבה על השמחה והבלם מיהר להתנצל בפני האוהדים וכתב בדף הפייסבוק שלו: "רציתי להתנצל ולהודות קודם כל לחבריי לקבוצה שניצחו את המשחק עם המון הקרבה לב ונשמה תודה ענקית לאוהדים שתמכו בי באופן ישיר אחרי ההרחקה ובקבוצה לאורך כל המשחק אתם לא מבינים כמה כוח אתם נותנים לנו אמן ונצליח להחזיר לכם במשך העונה". ביום שני הבא, תארח מכבי שעריים את הקבוצה המאכזבת ביותר השנה-מכבי "קביליו" יפו.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה