הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בימת הנוער ברחובות שומרת על שגרה: ממשיכים בפעילות, בחזרות ובסדנאות גם בצל המלחמה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בימת הנוער רחובות הרשמי
צילום מתוך דף הפייסבוק בימת הנוער רחובות הרשמי

על רקע המצב הביטחוני ולאחר חודש של לחימה, בימת הנוער העירונית ברחובות ממשיכה לקיים את פעילותה בשוטף, תוך מטרה להוות עוגן ובית חם עבור הילדים ובני הנוער בעיר לאורך התקופה המאתגרת.

במסגרת הפעילות, ממשיכים חניכי המסלולים השונים בשגרת הלימודים והחזרות. בקבוצת "דרמה א'" מתקיימים תרגילי חימום והקשבה לצעירים, בעוד חניכי קבוצת "דרמה ד'" מתנסים בסדנאות מעשיות של משחק מול מצלמה.

במקביל, גם מאחורי הקלעים העשייה אינה עוצרת: חניכי המסלול למקצועות הבמה וההפקה מבצעים תרגילי תאורה וסאונד באולפנים. בגזרת ההפקות העתידיות, קבוצת "דרמה י'" כבר החלה בחזרות אינטנסיביות לקראת העלאת המחזה "אלף שמשות זוהרות".

בימת הנוער, הפועלת בחסות עיריית רחובות והחברה העירונית לתרבות, ספורט ונופש, מדגישה את החשיבות שביצירת מרחב בטוח, יצירתי ותומך, המאפשר לחניכים לשמור על שגרה גם בימים אלו.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה