הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הטבת חניה למען התושבים: חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר רחובות תימשך גם לאורך חג הפסח וחול המועד

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מתן דיל ראש העיר רחובות
צילום מתוך דף הפייסבוק מתן דיל ראש העיר רחובות

עיריית רחובות הודיעה כי לקראת חג הפסח המתקרב, תתאפשר חניה חינם באזורי כחול לבן ברחבי העיר. ההטבה תימשך גם במהלך ימי החג ובימי חול המועד, במטרה להקל על התושבות והתושבים.


מעיריית רחובות נמסר כי ההטבה מעניקה המשכיות להחלטה שהתקבלה עם תחילתו של מבצע "שאגת הארי", אז הוכרז על חניה ללא תשלום בכחול לבן לרווחת הציבור.


ההחלטה להמשיך את המהלך גם בתקופת החגים נועדה לאפשר לציבור לבצע את ההכנות, לפקוד את השווקים, החנויות העירוניות ולקיים ביקורי משפחות וסידורים אחרונים בראש שקט, ללא לחץ מיותר ומבלי לייצר הוצאות כספיות נוספות על חניה.


ראש העיר רחובות, מתן דיל, מסר את ברכתו לתושבים ואיחל חג שמח, נעים ובטוח, וכן ימים שקטים יותר עבור כולם.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה