הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גרסת החשוד ברצח ברוך אנבייה ז"ל

עורך הדין אלון קריטי המייצג את החשוד. למרות ההודאה של החשוד נצטרך לבחון באם מדובר ברצח או בהגנה עצמית

אבי בר
בתמונה - ברוך אנבייה זל
בתמונה - ברוך אנבייה זל


עם הסרת צו איסור הפרסום. בית המשפט התיר לפרסם כי החשוד ברצח ברוך אנבייה ז"ל הוא גביהו טגנה בן 21 תושב רחובות.
 
עם הסרת צו איסור הפרסום עולה התמונה (אשר תתבהר יותר עם הגשת כתב האישום) כי בליל הרצח ישב החשוד ברצח ברחבה הקרובה למתנ"ס קרית משה יחד עם 2 צעירות. למקום הגיעו הנרצח וחברו ד' ואחת הבנות האשימה את הנרצח וחברו כי בעבר שניהם פגעו בה מבחינה מינית. (מדובר בשלב זה בהאשמה ולא בעובדה). לטענת החשוד ברצח במקום התפתחו חילופי מילים והנרצח וחברו עזבו את המקום ובכך חשבו שהאירוע הסתיים. אולם לטענת החשוד ברצח, הנרצח וחברו חזרו למקום כאשר הנרצח מחזיק בידו קרש במטרה לתקוף אותו ומכאן החלה הקטטה אשר הסתיימה ברצח כאשר הסכין שייכת לחשוד ברצח.
יש לציין כי החשוד ברצח הודה ושיחזר את כל המעשה.
את החשוד ברצח מייצג עורך הדין אלון קריטי (המייצג גם את 2 הצעירות, אשר לגביהן יש עדיין צו איסור פרסום ולכן לא ניתן להרחיב על מעורבתן. לגבי 2 הצעירות בנות 19 היום ראשון 23/10 יתקיים דיון להארכת מעצרן )
 
להלן תגובת עו"ד אלון קריטי המייצג את החשוד ברצח
 

"על אף הודאת מרשי, בסופו של יום השאלה שתישאל האם מדובר בעבירת רצח או בעבירה מופחתת. מרשי ינהל חקירתו בחדר החקירות ובבית המשפט ושם נצטרך לבחון באם מדובר בעבירת רצח או בהגנה . מרשי טוען להגנה עצמית, הוא הותקף על-ידי הקורבן ובסך הכול ניסה להגן על עצמו, אך לצערו זה נגמר בצורה טראגית. לא הייתה לו שום כוונה להביא לתוצאה הקטלנית הזו. מרשי טוען לחפותו ומשתף פעולה באופן מלא עם חוקריו".
 

 
 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה