בבית הספר "בן גוריון" ברחובות ציינו ביום שלישי, ה-14 באפריל, את יום הזיכרון לשואה ולגבורה בשורת פעילויות חינוכיות מגוונות, במטרה לשמר את הזיכרון בקרב תלמידי המוסד.
הפעילויות שהועברו הותאמו באופן פרטני לשכבות הגיל השונות של התלמידים. במסגרת התוכנית הבית ספרית, נערכו סיורים בחדר שואה ייעודי שהוקם במיוחד בשטח בית הספר. בנוסף, התקיימו הקרנות של מצגות וסרטונים, הושמעו שירים וסיפורים, והוצגו עבודות יצירה של הילדים. מתיעוד הפעילות עולה כי בין התכנים שהועברו בכיתות שולב גם הסיפור "חיבוק של אהבה", אשר הוקרן לתלמידים והוצג על ידיהם.
עבור תלמידי הכיתות הגבוהות התקיימה פעילות נוספת, שכללה הרצאה מיוחדת ברוח מיזם "זיכרון בסלון". מהצוות החינוכי נמסר כי ניכר שהתלמידים התרגשו מאוד מהקשבה להרצאות ולתכנים המיוחדים שליוו את היום.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.