בבית הספר "מעלות משולם" ברחובות התקיים היום (שלישי) טקס לציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה. השנה, נבחר נושא הטקס לעמוד בסימן ״משואה לתקומה״.
במהלך האירוע, הוצג סיפורו של הרש, אשר חווה את השואה כילד יחד עם הוריו ואחותו הקטנה. המציגים ליוו את סיפורו עד לרגע עלייתם לארץ והקמת משפחה ענפה בארץ ישראל.
הטקס נערך בהשתתפות תלמידים משכבות לימוד שונות, שלקחו בו חלק פעיל והביאו לידי ביטוי את זיכרון השואה בדרך מכבדת וערכית. במקביל, מקהלת בית הספר ליוותה את הטקס בשירה, אשר נועדה להוסיף עומק ומשמעות לרגעים המיוחדים.
האירוע היווה הזדמנות עבור קהילת בית הספר לעצור, להתייחד ולהוקיר את זכרם של הנספים בשואה, מתוך מטרה להתחזק בערכים של אחדות, סובלנות ואהבת האדם. בצוות החינוכי הדגישו את החשיבות שבנשיאת הזיכרון, ואת האחריות להעבירו הלאה מדור לדור.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.