הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רחמים מלול : "בעקבות האכלוס של תושבים חדשים במתחם אביסרור בית הספר בגין יצמח ויגדל"

רוצים לפרגן? לשלוח מכתב למערכת? שלחו לוואטסאפ 0-586-586-106

ליאת אולמרט
ראש העיר, רחמים מלול, פתח את הבוקר בבית הספר היסוד
ראש העיר, רחמים מלול, פתח את הבוקר בבית הספר היסוד
 
עמוד פרסום



במסגרת ביקורי ראש העיר במוסדות החינוך בעיר, ביקר השבוע (יום שני 7/11/2016)  ראש העיר, רחמים מלול, בבית הספר היסודי בגין ברחובות.

הביקור נפתח בקבלת פנים על ידי כל תלמידי בית הספר, משם התכנסו בחדר המורים, להצגת נתונים ותוכניות הלימוד בבית הספר. לאחר מכן סיירו בכיתת ילדי תקשורת, שם הילדים סיפרו לראש העיר מה הם עושים, מה התפקיד של כל ילד וילדה בכיתה ולאחר מכן ביקרו בחטיבה הצעירה.

בנוסף, נערך סיור בבית הספר ומפגש עם מועצת התלמידים, אשר הציגו בפני ראש העיר את השינויים שהם הביאו לבית הספר בעקבות חברותם במועצת התלמידים.
בסיכום הסיור נפגש ראש העיר, רחמים מלול, עם המורות והודה להן על עבודתן.

בביקור נכחו סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, זהר בלום, מנכ"ל העיריה, דורון מילברג, מנהלת אגף החינוך והנוער, סמדר קרפובסקי, מנהלת המחלקה לחינוך יסודי, שרה והב, מנהלת בית הספר, אורנה שמר וצוות המורות, יו"ר ההנהגה הבית סיפרית, שרון טיבי וגבי גולן, יו"ר ועד השכונה. 

ראש העיר: " אני רואה שבבית הספר עושים עבודה מאד מקצועית, תוך התייחסות לכל התלמידים ואני מאמין שבעקבות האכלוס של תושבים חדשים במתחם החדש, בית הספר יצמח ויגדל".


 
עמוד פרסום

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה