ילד בן 12 התחבא בחדרו- וחטף מכות רצח מאביו החורג
ילד בן 12 נכנס לביתו ברחובות, מבלי שאמו ובן זוגה, אשר חיפשו אותו, הבחינו בו. זו גם הייתה סיבה מספיק טובה, כנראה, לבן הזוג להתעצבן על הילד, יתר על המידה, כשבתגובה הוא מכה אותו באגרופים ומשאיר אותו עם עין מדממת, סימן כחול, וביקור בבית החולים.
גיל סימה
08.11.16 17:30

בית המשפט הרשיע היום (שלישי 8/11/16 ) את תושב העיר רחובות, בשנות החמישים לחייו, אשר לפני כשנה השאיר צלקת קשה וכואבת בבנה של בת זוגתו. המקרה אירע לאחר שהילד נכנס לביתו, מבלי שאמו והנאשם הבחינו בו, זאת אחרי בילוי עם חבריו בבית הקולנוע.
השעה הייתה קרוב לעשר בערב, כשהאם המודאגת שלחה את בן זוגה לחפש את בנה ברחובות, ולאחר שחזר, החליט הילד, אשר שמע מבעד לדלת את חילופי המלים בין השניים, שזה הזמן לגלות להם כי הוא בבית. "לא הייתה לי דרך חזרה, וידעתי שאני אסתבך", העיד מאוחר יותר בפני חוקרת הילדים, אשר שאלה אותו אודות המקרה.
פרסומת
גלי שמש: התקנות ותיקונים דודי שמש 24 שעות, 058-4000900
גלי שמש: התקנות ותיקונים דודי שמש 24 שעות, 058-4000900

כאמור, לאחר שהילד 'הופיע' לפתע בפני אמו ובן זוגה, התעצבן האחרון, קילל אותו והתנפל עליו, כשהוא מפליא בו 'מכות רצח', כלשונו.
בין לבין, גם התפתח עימות בין האם ובן זוגה, כשאלו מקללים אחד את השני. במסגרת ההליך המשפטי טען עורך דינו של הנאשם, כי הילד הוא מניפולטיבי ו-"שקרן פתולוגי", כשהוא מנצל את מערכת היחסים הרעועה שיש להוריו, ומנסה להטיל על בן הזוג החדש של אמו, את האחריות לכשלון נישואיהם.
לאור המקרה החריג, פנה הילד ליועצת בית הספר בו למד, וסיפר לה על שעבר. זה גם היה המקום עבור הנהלת ביה"ס לדווח על המקרה למשטרה, כשזו קראה לגורמים המעורבים, והחלה בחקירה בנושא. "לא מדובר היה בעלילה מתוכננת, שמטרתה הפללת הנאשם, סביר היה להניח שהקטין היה פונה עם אביו למשטרה, אולם האב פנה למשטרה רק כאשר הוזמן על ידה", נקבע בהכרעת הדין על ידי השופטת אפרת פינק.
שלב הטיעונים לעונש נקבע לחודש ינואר הקרוב.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחסמרטוט08.11.16 20:25 תגובה
- אורחאיזה גבר... על ילד בו 1208.11.16 20:25 תגובה
- אורחל ר צ ו ח אותו08.11.16 20:43 תגובה
- אורחנראה לי אני מכיר את המשפחה09.11.16 07:02 תגובה
- אורחשיהיה גבר וינסה את זה עם מישהו בכוחות שלו09.11.16 13:58 תגובה
- אורחבן זונה שישברו לא הידיים והרגליים שלא צריך לטלות אותו מניאק שישרף שיקום בבוקר בליי עניים וידיים אמן ואמן יש למעלה משהוא שרואה הכול09.11.16 15:51 תגובה
- אורחהמשטרה לא עושה שום דבר מי כמוני יודעת09.11.16 15:52 תגובה
- אורחעצוב ומקומם09.11.16 17:02 תגובה
- אורחאיפה האמא של הילד בתמונה איך היא נתנה לבן זוג שלה להגיע למצב כזה! בטח מסומם... אני הייתי קוברת את הבן זוג הזה חי אם היה נוגע בשערה מהראש של הילדים שלי!!!!09.11.16 22:39 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י


טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות רחובות בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה ברחובות בוואטסאפ
חדשות רחובות בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות