מפגש היכרות ומוכנות לעולים לכיתה א' התקיים בבית הספר מעלות משולם ברחובות

בית הספר "מעלות משולם" ברחובות אירח מפגש היכרות לילדים העולים לכיתה א' ולהוריהם, על מנת לאפשר להם להכיר את ההווי הבית ספרי.
במהלך המפגש, השתתפו ההורים בהרצאה בנושא מוכנות לכיתה א'. כמו כן, נערכה להם הכרות עם שיטות ההוראה והפרויקטים הייחודיים של בית הספר.
במקביל, הילדים לקחו חלק במספר פעילויות, בהן היכרות עם 'רועי ורעות' - בובות המלוות את התלמידים במהלך כיתה א' ובשיעור 'ואהבת'. בנוסף, נערכה חזרה על אותיות באמצעות משחקים ושירים, וכן פעילות של זיהוי אותיות והכנת צמיד שם אישי. הפעילות כללה גם יצירה והתנסות משיעור 'ואהבת', לצד הכנת משחק זיכרון המבוסס על התאמת כמות למספר.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.