מתנדבי איחוד הצלה השתתפו ביום קהילה בבית הספר גלים ברחובות

ביום שני התקיים יום קהילה בבית הספר גלים ברחובות בו השתתפו כוחות החירום.
מתנדבי איחוד הצלה משה אליהו עזרא (שירות בטחוני אזרחי) ומשה מזרחי מיחידת הרחפנים הציגו למאות הילדים את פעילות הארגון באמצעות רכב חירום סניפי של איחוד הצלה, אפודי מגן ואת יחידת הרחפנים.
משה אליהו עזרא ומשה מזרחי, חובשי איחוד הצלה, סיפרו: "הצגנו לילדים את יכולות איחוד הצלה למתן מענה רפואי מהיר ומיידי, סיפרנו להם על הפעילות של המתנדבים במלחמה ובשגרה. כמו כן, הצגנו לילדים את יחידת הרחפנים המיוחדת של הארגון".
ראש הסניף של איחוד הצלה רחובות, ישראל פרץ, וסגנו אשר יעקבזון מסרו: "אנו מבקשים להודות למשה אליהו עזרא ומשה מזרחי על ההתנדבות למען הקהילה. אנו רואים חשיבות גדולה בהנגשת המידע לילדים תוך רצון ללמד על ערך ההתנדבות והצלת החיים. משה ומשה הם מתנדבים פעילים מאוד אשר מצילים מדיי יום חיים כאן בעיר ואין זה מובן מאליו כי פינו את שעות הבוקר שלהם למען הקהילה".


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.