ב-14.5.26: המפגש הראשון בסדרת ההרצאות "יצירות מופת באמנות המאה ה-20" יתקיים באולם בית יד לבנים ברחובות

ביום חמישי, 14 במאי 2026, בשעה 11:30, יתקיים המפגש הראשון בסדרת ההרצאות "יצירות מופת באמנות המאה ה-20" באולם בית יד לבנים. הסדרה, אשר מועברת על ידי דוד איבגי, תעסוק ביצירות המופת של רודן, קלימט ופיקאסו, במטרה לחשוף את הסיפורים והרעיונות שעיצבו את האמנות המודרנית במבט היסטורי ותרבותי.
המפגש הראשון יעמוד בסימן "אוגוסט רודן - האדם החושב". ההרצאה תיגע ביצירתו של רודן כמשקפת את רוח המאה ה-19, רבדיה החבויים של היצירה, משמעויות, סמלים והקשרים תרבותיים. בנוסף, ההרצאה תעסוק בדרך שבה רודן ביטא מחשבה, רגש ותנועה באמצעות הפסל, כמו גם בתהליך היצירה ושיטת העבודה שלו שהיוו פתח לפיסול המודרני של המאה ה-20.
לפרטים נוספים והרשמה לסדרה או למפגש שיתקיים ב-14.5, ניתן להיכנס לקישור: אתר ההרשמה. כמו כן, ניתן ליצור קשר טלפוני במספר 08-9390390.
מעוניינים יכולים להצטרף להודעות של הקתדרה רחובות דרך קבוצת העדכונים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.