תלמידי כיתה ז' מבית הספר חטיבת ביניים "קציר א'" ברחובות סיירו במוזיאון "אנו" יחד עם סביהם וסבתותיהם במסגרת תוכנית "הקשר הרב-דורי"

במסגרת תוכנית "הקשר הרב-דורי", יצאו תלמידי כיתה ז'5 מבית הספר "קציר א'" ברחובות לסיור במוזיאון "אנו", יחד עם הסבים והסבתות שלהם. את הסיור ליוו מחנך הכיתה, יהודה צברי, ואתי אור, המורה לאנגלית ומובילת התוכנית בבית הספר.
במהלך הסיור במוזיאון נחשפו המשתתפים לתצוגות ההיסטוריה היהודית, במטרה להוסיף סיפורי מורשת לידיעת התלמידים ולהוות הזדמנות לכבד את הדורות הקודמים.
הפעילות במוזיאון מהווה חלק מפרויקט שבו התלמידים מראיינים את סביהם וסבתותיהם, חוקרים את סיפורי ילדותם, חוויות העלייה וקורות חייהם. הסיפורים הללו מתועדים על ידי התלמידים בשפה האנגלית באתר האינטרנט של מוזיאון "אנו", כחלק מהעשרת השפה האנגלית וחיזוק הקשר הבין-דורי.
הפרויקט מתקיים בליווי מנהלת התוכנית, עופרה ישראלי, ובתמיכתה של מנהלת בית הספר, מרסל שמואלי.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.