הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תפנית נוספת במאבק של תושבי ויסגל נגד בניית האצטדיון: חברי המועצה יניב מרקוביץ והרצל טובלי מכריזים שיתמכו במאבק תושבי ויסגל

אבי בר
תושבי ויסגל מקבלים רוח גבית ומאוד משמעותית במאבקם נגד בניית האצטדיון בשכונתם, כאשר במוצאי שבת הודיע חבר המועצה יניב מרקוביץ בדף הפייסבוק שלו, שהוא מבין את טענת התושבים והחליט לשנות את דעתו מהעבר ולהצטרף לדרישת התושבים לבטל את בניית האצטדיון בוייסגל ולאתר מקום חלופי אחר שייתן מענה לצרכי הכדורגל ברחובות בלי לפגוע באיכות חייהם של התושבים.  והנה לקריאתו הנחרצת של יניב מצטרפת הבוקר קריאה נוספת של חבר המועצה הרצל טובלי, וגם הוא יוצא בהודעה פומבית לראש העיר לעצור את הבנייה ולהעביר את שטח האצטדיון לשטח חלופי שלא יפגע באיכות חייהם של התושבים. יש לציין שבשיבת המועצה הקרובה יעלה חנניה וינברגר הצעה לבחינה מחודשת של מיקום בניית האצטדיון.
 
להלן נוסח ההודעה של חבר המועצה יניב מרקוביץ
"בחודשים האחרונים מנהלת קבוצת תושבים מאבק נגד הקמת האצטדיון העירוני ליד ביתם. מן הצד השני נשמע קולם של אוהדי הכדורגל שרוצים שיקום בעיר אצטדיון. אחרי לבטים רבים אני בוחר ללכת עם הלב שלי והוא אומר לי שאף אחד לא היה רוצה אצטדיון מתחת לחלון הבית שלו. ישבתי בישיבות בנושא ועל בסיס המידע שנמסר לי אז לא התנגדתי להצעה. היום אני מבין את המצב טוב יותר ואני חושב שלא מאוחר מידי לשנות את ההחלטה. ניתן למצוא במהרה אתר אחר לגרום לכל הצדדים להיות שבעי רצון. החל מהיום זה הקו שינחה אותי בנושא ואני משוכנע שנצליח במשימה. שבוע טוב!"
 
להלן נוסח ההודעה המפרסם הבוקר 21/10 הרצל טובלי חבר מועצת העיר ומחזיק תיק השכונות:
 %D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C%20%D7%98%D7%95%
קורא לראש העיר ולחברי מועצת העיר להתחשב בתושבים ולא לפגוע באיכות החיים שלהם . ולא לחרוץ את דינם. ולגרום לכך לעצור את בניית האצטדיון ולהזיז את בנייתו למקום אחר ושלא יפגע באף תושב ברחובות.
 לשם כך נבחרנו עיי התושבים לשרת אותם ולהטיב איתם. על כן אני מבקש מראש העיר ומחברי המועצה לתמוך ולחזק את התושבים . אין דבר העומד בפני הרצון
 
בברכה
הרצל טובלי

 


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה