הזמר והשדרן דורי בן זאב מצטרף למחזמר "משחקים בלב" אשר יעלה בחנוכה בהיכל התרבות על ידי בימת הנוער
תוכן מקודם: חדש בפלאפל "המושבה – 4 טעמים" שירות משלוחים 08-9466066 הרצל 192
ליאור לפוק
06.12.16 13:31

השחקן והשדרן הידוע, דורי בן זאב, יצורף למחזמר "משחקים בלב" בתפקיד משמעותי. בן זאב ישחק בהצגה את דמותו של אברם, בעל חנות בובות קטנה המגדל את נכדו היתום יואב, כשהחנות היא הנכס היחיד שנותר לסב להוריש לנכדו. במשך הקריירה שלו, בן זאב כתב שירים ומערכונים, השתתף בתוכניות כמו "לול", ערך מופעי סטנד אפ בטרם היה הדבר מקובל בישראל ובין היתר, בשנת 1970 שיחק במחזמר "עיר הגברים".
כמדי שנה בעשור האחרון, גם השנה תעלה בימת הנוער העירונית מחזמר מיוחד לקראת חג החנוכה. אך בשונה מפעמים קודמות, בצעד אמיץ ויוצא דופן, הפעם מדובר בהפקה מקורית לחלוטין של מחזה אשר נכתב במיוחד עבור בימת הנוער.
מתי ועלויות
המחזמר "משחקים בלב" יעלה בחג החנוכה הקרוב בין התאריכים 26.12 – 1.1, הוא יכלול ארבע הצגות ביום בעלות סמלית (40-45 ₪). תכני המחזמר מתאימים לכל המשפחה (מגיל 3 ואילך), ובבימת הנוער העירונית צופים כי גם השנה, כמו בשנה שעברה, יצפו במחזמר החנוכה למעלה מ-15,000 מתושבי רחובות והסביבה.
השחקן והיוצר, דורי בן זאב:
"אני שמח וגאה להצטרף להפקת המקור של בימת הנוער העירונית רחובות בחנוכה הקרוב, המחזמר 'משחקים בלב'. שותפיי למחזמר, השחקנים הצעירים, נהדרים ומוכשרים ומחכה לכם הצופים חוויה חגיגית ומיוחדת".
לפרטים ורכישת כרטיסים: 08-9232200
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות רחובות בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה ברחובות בוואטסאפ
חדשות רחובות בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.