הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פה מלוכלך: אחראי האבטחה בבית החולים 'קפלן' ביקש מאדם לכבות את הסיגריה שהחזיק- וספג מטר קללות

תוכן מקודם: הפרסום באתר be106 מתאים לכל כיס 052-8030056

גיל סימה

ניסיונו של אחראי המשמרת בבית החולים לאכוף את החוק האוסר עישון בחללים הפתוחים שבמקום, הוביל לזעמו של האיש, בשנות החמישים לחייו, אשר לא השתהה וקללות עסיסיות במיוחד נזרקו מפיו, בבת אחת. 

לאחראי האבטחה בבית החולים זה היה שעת סיור שגרתית למדי, כשהוא מבחין בנאשם, היושב בחדר המדרגות שבקומה השישית בבניין האשפוז, משוחח בטלפון הנייד ומעשן להנאתו. 

כידוע, על פי החוק, אסור העישון בכל חלקי בית החולים, כשאחראי האבטחה ניגש לנאשם ומבקש ממנו בנימוס לכבות את הסיגריה. על פי כתב האישום שהוגש לבית המשפט ברחובות, הנאשם לא נענה לבקשתו, ואף סירב להזדהות. 

בעוד אחראי האבטחה בוחן את צעדיו, החל הנאשם להתלהם, כלשון כתב האישום, וכשהוא מתחיל ללכת לכיוון המחלקה הפנימית בביתה החולים, החלו להישמע מפיו הקללות: "לך תעשה סיבוב, יקרה לי משהו ללב, ואני אוכל לך את הראש. אם יקרה לי משהו ללב, אני כבר אזיין אותך, יא מניאק, עוף מפה". 

הקללות נמשכו עוד דקה ארוכה, כשהנאשם חוזר על דבריו, מול מטופלים ובני משפחותיהם שהיו בקומה. 

כאמור, כתב האישום, שהוגש היום (ראשון) מייחס כנגד הנאשם עבירה של איומים. 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה