הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הרשמה לקייטנת הספורט אקטיביX במרכז חוויות רחובות החדשה שתתקיים בין התאריכים 1-21.7.2026

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק חוויות רחובות החדשה -שוויץ
צילום מתוך דף הפייסבוק חוויות רחובות החדשה -שוויץ

מרכז חוויות רחובות החדשה (שוויץ) פתח את ההרשמה לקייטנת הספורט "אקטיביX", המיועדת לילדי כיתות ג' ומעלה. הקייטנה צפויה להתקיים בין התאריכים 1 עד 21 ביולי 2026 (הפעילות תארך 15 ימים, ואינה כוללת את ימי שישי ושבת).

במסגרת הקייטנה יועברו אימוני כושר חווייתיים ופעילויות ספורט מגוונות, הכוללות אימוני נינג'ה, התעמלות, קרוספיט, מסלולי כושר, פארקור ומשחקי כדור. כמו כן, מתוכננים יום מים, צפייה בסרט טורנירים שונים. במקביל לפעילות הגופנית, זמן ארוחת הבוקר ינוצל ללמידה חווייתית אודות קבוצות המזון ורכישת הרגלי תזונה תקינים. נמסר כי על המשתתפים להגיע לקייטנה עם ארוחת בוקר.

את הקייטנה ינהל וידריך אסף רון, מומחה לאימוני ילדים ונוער ומרצה במכון וינגייט בתחום.

הקייטנה תתקיים במרכז חוויות רחובות החדשה, הממוקם ברחוב יוסף קרוננברג 1, בין השעות 08:00 ל-13:00. מחיר ההשתתפות עומד על 2,100 שקלים למשתתף, ומספר המקומות בפעילות מוגבל.

לבירורים ולפרטים נוספים ניתן ליצור קשר בטלפונים 08-6366170 או 08-6366171, באמצעות הדוא"ל בכתובת newswiss@havayot.org.il, וכן לבצע רישום מקוון בקישור כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה