הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לקראת אירועי שבוע הספר ברחובות: מתן דיל אירח את ויקי כהן, אמו של נמרוד שחזר מהשבי אשר העניקה לו את ספרה החדש "מסע של אמא"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מתן דיל ראש העיר רחובות
צילום מתוך דף הפייסבוק מתן דיל ראש העיר רחובות

לקראת "חגיגת הספר העברי" שהחלה אתמול בערב ברחובות, אירח ראש העיר, מתן דיל, בלשכתו את ויקי כהן, אמו של נמרוד, ששב מהשבי לאחר 738 ימים.

במהלך הפגישה העניקה כהן לראש העיר את ספרה החדש "מסע של אמא". הספר האישי נכתב בתקופת השבי של בנה, ומתעד את המסע המטלטל שעברה המשפחה תוך שימוש במילים, ציורים וצבעים, ומעביר מסרים של אמונה ותקווה לצמיחה מתוך כאב. כהן מצטרפת לשורה של יוצרות ויוצרים תושבי רחובות שלוקחים חלק בהעשרת התרבות המקומית בעיר.

הזדמנות לפגוש את הסופרות והסופרים הרחובותיים, ולרכוש מיצירותיהם, תינתן באירוע "שבילי הסיפורים" שמתקיים היום חמישי בין השעות 17:00 ל-19:30 בפארק ההדרים. האירוע צפוי לכלול פעילויות לכל המשפחה, דוכני ספרים, הצגות, מפגשי סיפור ודמויות מתוך ספרים.

למבקרים המזדמנים לאירועי שבוע הספר בתל אביב, תוכלו לפגוש את ויקי כהן ביריד בדוכן מספר 167.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה