הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית רחובות מחפשת מנהל/ת לקריית החינוך "דה שליט" - הגשת מועמדות עד ה-25.6.2026

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית רחובות
צילום מתוך דף הפייסבוק עיריית רחובות

עיריית רחובות הודיעה על פתיחת מכרז לאיתור מנהל או מנהלת לקריית החינוך "דה שליט" בעיר, המאכלסת תלמידים מכיתות ז' ועד י"ב. התפקיד כולל הובלת תהליכים פדגוגיים, קהילתיים ותפעוליים בבית הספר.


לתפקיד הוגדרו תנאי סף למעוניינים בהגשת מועמדות. מבחינת השכלה, נדרש תואר שני וכן תעודת הוראה או רישיון הוראה קבוע לחינוך העל-יסודי. בתחום הניסיון, יש לעמוד באחד משני מסלולים: מסלול א' הדורש 5 שנות ניסיון בהוראה בפועל, או מסלול ב' הכולל 3 שנות הוראה בצירוף 5 שנות ניסיון ניהולי (ניהול של 30 עובדים ומעלה). בנוסף, קיימת דרישה להתחייבות לתוכנית הכשרת מנהלים, למעט מקרים בהם קיים פטור רלוונטי.


המועד האחרון להגשת המועמדות נקבע ליום חמישי, 25 ביוני 2026, עד השעה 15:00.


ניתן להגיש את המועמדות באמצעות משלוח דואר אלקטרוני לכתובת michrazim@rehovot.muni.il, או לחלופין במסירה אישית באגף משאבי אנוש של העירייה, הממוקם ברחוב ביל"ו 2, קומה 4, ברחובות.


לפרטים המלאים אודות המשרה ולהגשת מועמדות, ניתן להיכנס לקישור הבא: לחצו כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה