הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מחלקת הנוער של מכבי רחובות: קבוצת קטסל ב' ציינה את סיום השנה בפעילות פאדל ומשחק כדורסל של הורים מול ילדים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי רחובות מחלקת הנוער כדורסל
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי רחובות מחלקת הנוער כדורסל

קבוצת קטסל ב' בהדרכת המאמן נולמן, ממחלקת הנוער בכדורסל של מכבי רחובות, ציינה את סיום שנת הפעילות באירוע משותף.

במסגרת חגיגות סיום העונה, נערכו פעילויות במגרשי פאדל, ולאחר מכן התקיים משחק כדורסל בו התמודדו הורי השחקנים מול ילדי הקבוצה. מטעם המועדון נמסר כי המשחק היה מותח וצמוד עד הרגע האחרון. במהלך האירוע הוגש כיבוד למשתתפים, שכלל גם עוגה שעליה נכתב "קטסל ב' האלופים" לצד סמל המועדון.

במחלקת הנוער של מכבי רחובות הודו לכולם על ההירתמות ועל רוח הלחימה שהופגנה במהלך שנת הפעילות החולפת, וציינו כי הם ממתינים לפתיחתה של השנה הבאה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה