הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ב-22.7 ברחובות: ערב ט' באב בנושא "ממשבר לתיקון, מקיטוב לקירוב" בחוויות שווייץ המדע – הכניסה חופשית

מערכת האתר

ערב התכנסות, שיח וקירוב לבבות תחת הכותרת "הלילה לא לומדים תורה" יתקיים בערב ט' באב, יום רביעי, 22 ביולי, ברחבת הדקלים בחוויות שווייץ המדע ברחובות.

הערב יעסוק בנושא "ממשבר לתיקון, מקיטוב לקירוב". האירוע ייפתח בשעה 21:00 בקריאת מגילת איכה, והכניסה אליו חופשית.

את הערב תנחה מוריה קור, עיתונאית ישראל היום ורשת ב'. ישתתפו בו יאיר טיקטין, איש חינוך, יזם חברתי ומנכ"ל תנועת המכינות המעורבות; גולן ביטון, מנכ"ל רשת חוויות; רחל עזרה, מנכ"לית ומייסדת העוגן למשפחות המילואים; וד"ר דרור אידר, שגריר ישראל באיטליה לשעבר.

מועד: יום רביעי, 22.7, בשעה 21:00.
מיקום: רחבת הדקלים, חוויות שווייץ המדע, רחובות.
מחיר: הכניסה חופשית.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • כל הכבוד
    17.07.26 13:40 תגובה
  • סחטיין, פעילות יפה
    17.07.26 13:41 תגובה
    • חם חם חם חם חם.
      17.07.26 14:37 תגובה
  • אני רק שאלה: למה בחום והלחות הגבוהה הזו לא מארגנים בתוך האולם ??, לא צריכים לסבול כשבאים לתכנית מסויימת ולא משנה מי מארגן ומטעם מי.
    17.07.26 14:07 תגובה