הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בן 16 טבע בבריכה ברחובות מצבו בינוני - קשה

מערכת האתר

נער בן 16 נמשה הערב מהמים בבריכה בפקולטה לחקלאות ברחובות, לאחר שטבע בה. צוותי הרפואה העניקו לו טיפול בזירה והוא פונה לבית החולים קפלן כשהוא מעורפל הכרה.

ממד״א נמסר כי הדיווח התקבל בשעה 20:46 במוקד 101 של מרחב איילון. חובשים ופרמדיקים של מד״א העניקו לנער טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה.

חובש מיחידת האופנועים של מד״א, עוז כהן מצליח, סיפר: "ראינו את הצעיר כשהוא מעורפל הכרה, לאחר שנמשה מהמים בבריכה ציבורית. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה".


איציק נויגרשל, מנהל מחוז שפלה, ואשי יעקובזון, סגן ראש סניף רחובות באחוד הצלה, מסרו: "הענקנו סיוע רפואי בזירה לגבר לאחר שטבע בבריכה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים כשהוא מעורפל ומצבו מוגדר בינוני עד קשה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • אמאל'ה.עצוב מאוד.לא כזה ברור מה קרה שם בדיוק.ולמה לא הוציאו אותו בזריזות יותר מהמים. זה בריכה הרי.בכל אופן רפואה שלמה והחלמה מהירה.🙏🙏🤗🤗
    09.08.26 23:08 תגובה