הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כוכב ההרצאות בבתי הספר ... מאור צור תושב רחובות והכתב המשטרתי בערוץ 10 הפך למרצה מבוקש בבתי הספר עם הרצאתו ״גבר אל תהיה גבר״ ובעזרת סיפורי פלילים שנחשף אליהם הוא מעביר לנוער את הסכנה בתופעת הסכינאות

ניתן לתאם הרצאה עם מאור במייל maorz@10.tv

מערכת האתר
 
 



מאור צור הכתב לענייני משטרה של ערוץ 10 המתגורר ברחובות הפך בחודשים האחרונים למרצה מבוקש בקרב בתי הספר, ועדי עובדים וחברות.

מאור אשר נחשף לסיפורי הפלילים הקשים ואירועי הדקירות הרבים אותם הוא מסקר החליט להירתם למאמץ למלחמה בתופעת הסכינאות והאלימות בקרב בני הנוער והוא מופיע בבתי הספר עם הרצאתו "גבר אל תהיה גבר" עם שילוב סיפורים פליליים שנגמרו בטרגדיה והכל בגלל שטות מיותרת אשר מסתיימת בדקירה.
מנהלי בתי הספר החרדים לתלמידיהם רואים בהרצאתו של מאור , הרצאת חובה ומצילת חיים ויותר ויותר בתי ספר מזמינים אותו להרצאה.
 
גם ועדי עובדים וחברות  "צמאים" לסיפורים הפליליים אליהם נחשף וחשף כמו פרשת "אלנבי 40" וכולם רוצים לשמוע ממנו על "הסיפור מאחורי הסיפורים הפליליים הגדולים".
 
ניתן ליצור קשר עם מאור צור בפייסבוק
https://www.facebook.com/maor.zur.9?fref=ts
 
או במייל
maorz@10.tv
 
 
 


 
 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה