הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גילי כהן מרחובות מקים תנועה חדשה "הליכודיסטים" שחבריה יתפקדו לליכוד וישפיעו על הרכב המפלגה לכנסת

מי ששותף ליוזמת "הליכודיסטים" רבים מהם מרחובות ובהם גיא צור ואביב איטח ואחרים שיחשפו בעתיד.

מערכת האתר
 
 

הפרסומאי גילי כהן תושב רחובות אשר הקים בשנים האחרונות מספר תנועות חברתיות, מקים תנועה חדשה "הליכודיסטים" שחבריה יתפקדו לליכוד  וינסו להשפיע מבפנים על תנועת הליכוד ולמנוע מגורמי ימין קיצוניים להשתלט על הליכוד המנסים להפוך את הליכוד ממפלגה לאומית ליברלית למפלגה לאומנית קיצונית רוויה בשנאת זרים ובסלידה מהאחר.
גילי כהן מסביר כי הפורום הזה אינו מיועד רק לכאלה שנולדו ליכודניקים או רק לטובת כאלה שבחרו ליכוד.
הוא מיועד לכל מי שמבין כי זו הדרך המעשית היחידה להחזיר את מדינת ישראל לשפיות.
הפורום הזה אינו פורום של סוסים טרואניים המבקשים להפוך את הליכוד מתנועת ימין קיצונית לתנועת שמאל הזוי וקיצוני על ידי החדרת "פסאבדו מתפקדים" שינסו להשפיע מבפנים על אופי המועמדים ברשימת הליכוד אך הם בכלל יבחרו במרץ ,במפלגה הערבית המאוחדת או במפלגות קיצוניות וקיקיוניות אחרות שיקומו.
 
גילי כהן מוסיף ואומר :


רק התפקדות רחבה של גורמים מתונים וציוניים בעלי תפיסה ליברלית אך מושתת על אהבת הארץ ועל חשיבות הכרה במדינת ישראל כמדינה לעם היהודי אך גם מדינה דמוקרטית השואפת לשוויון זכויות מלא למיעוט הערבי החי בתוכה ושילובו במרקם החיים הישראלי וזאת מבלי לגרוע בזכותנו המלאה לנהוג ביד ברזל כנגד אלה המנסים לפגוע בדו הקיום ולפגוע ברעיון הציוני או בארץ ישראל, תתקן את המעוות ותחזיר את המדינה ואת הליכוד אל החזון הלאומי כפי שהוא בא לידי ביטוי ע"י אבות האומה במיוחד ומייסד הליכוד זאב ז'בוטינסקי במיוחד.
 
אז איך מצטרפים?
הכנסו לקישור ומלאו את הפרטים ואנו ניצור אתכם קשר:
http://digital-israel.co.il/likudistim/
הצטרפו לקבוצה:
https://www.facebook.com/groups/602996559890406/
הצטרפו לעמוד :
https://www.facebook.com/%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9B%D7%95%D7…/
 
 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה