הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עושים מצווה- בפרדס: אירוע בר/בת מצווה נערך הבוקר בעבודת קטיף בפרדסים הסמוכים לרחובות

BE106" חדשות ישראל" אתר לחדשות מעניינות... חפשו אותנו בפייסבוק

גיל סימה
הייתם מאמינים שילדים, אשר זה עתה חגגו את גיל בר ובת המצווה, יהיו אלו אשר גם יבקשו כמתנה לעבוד בקטיף פירות הדר? 

אז כן, למרות המחשבה שהילדים תקועים מול המחשב, הטלוויזיה והסמרטפון, יש גם כאלו, שרואים את הדברים אחרת- ובגדול. 



משפחת זוקרמן היא דוגמה לכך, כשחגגה הבוקר אירוע מיוחד במינו, עם ארבעה בנים ובנות, אשר ציינו את היום המיוחד- בפרדס, עם הקלמנטינה, התפוז והלימון.

המשפחה, אשר חלקה מתגוררת בישראל, וחלקה בארה"ב, התאספה באופן מיוחד, הגיעה בשעת הבוקר לפרדסים הנמצאים בסמוך לקבוץ שילר ורחובות , השייכים ללקט ישראל האוספת פירות הדר לנזקקים והחלה לקטוף מכל הבא ליד. 

כך, ובהתלהבות רבה קטפו בני המשפחה כ-1200 ק"ג פירות הדר, וכאות הוקרה קיבלו ארבעת החוגגים תעודת הוקרה מהארגון. 

 
 


 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה