הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הפועל מרמורק תתארח ביום שישי 12:15 במגרש חולון החדש אצל אורתודוכסים לוד מהמקום ה-11 ותנסה להעפיל לפסגה על חשבון עירוני בת-ים. האם הקברניט כנפו יוביל את הקבוצה לחוף מבטחים?

אדיב שרעבי
נתי יחיא המשורר המרמורקי
נתי יחיא המשורר המרמורקי
מחזור שביעי בליגה א דרום והפועל מרמורק מהמקום השני לוטשת עיניים לפסגה. הקבוצה מלוד שמודרכת ע"י מיודענו פיני עייש, התחילה נהדר את העונה אבל במחזורים האחרונים החלה להתפרק. המאמן הורחק לארבעה משחקים וכמה שחקנים בעמדות מפתח עזבו את הקבוצה. במרמורק משדרים עסקים כרגיל וממשיכים לתלות תקוות בחנן פדידה ועידן חגג שנמצאים בכושר נפלא.

אוהד הקבוצה נתי יחיא הקדיש השבוע סטאטוס ציורי ומעניין בדף הפייסבוק של מרמורק: "לא משנה איזו קבוצה תחתים איזה שחקן, לנו יש את ספינת האהבה שתביא אותנו לחוף מבטחים עם הקברניט כנפו, עם בן ישי שדואג שאף פיראט לא יכנס, עם מגד ה"מרים"הלאומי-תרתי משמע, ופדידה שתמיד נועץ באלגנטיות במקום הכי רגיש ובזמן שאין כבר דרך חזרה ושלא נדבר על עובדי הנמל האדומים והמסורים בניהולו של יו"ר ועד העובדים מר אחיקם עותמי שלעולם לא נותן להם לשבות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה