הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כנס ארצי של הקהילות הנגישות נערך בחוויות שוויץ המדע ברחובות, בשיתוף האגף לשירותים חברתיים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רשת חוויות רחובות - Reshet Havayot Rehovot
צילום מתוך דף הפייסבוק רשת חוויות רחובות - Reshet Havayot Rehovot

רשת חוויות אירחה הבוקר, יום ראשון, בחוויות שוויץ המדע ברחובות כנס ארצי של הקהילות הנגישות מכל רחבי הארץ, בשיתוף האגף לשירותים חברתיים.

נציגים ורכזים נפגשו ליום של שיח, למידה וחיבורים חדשים, במטרה לפרוץ מחסומים, לקדם נגישות ולהרחיב את האפשרויות להשתתפות שווה ומשמעותית בקהילה. המפגש עסק בשיתוף ידע וניסיון ובלמידה הדדית, כחלק מהפעילות לקידום מקום שווה לכל אדם בקהילה.

במצגת שהוצגה בכנס הופיעה הכותרת "מפגש קהילות נגישות ומשרד הרווחה והביטחון החברתי", ולצדה התיאור "מפגש היכרות, למידה הדדית ושיח פתוח".

גולן ביטון, מנכ"ל רשת חוויות, אמר: "הרשת רואה זכות גדולה בקידום הנגישות. נגישות היא הרבה מעבר להתאמות פיזיות – היא היכולת של כל אדם להרגיש שייך, לקחת חלק וליהנות משוויון הזדמנויות אמיתי."

עו"ד שמואל בר דנזאן, חבר מועצת העיר ומחזיק תיק השירותים החברתיים, אמר: "נגישות אמיתית מתחילה בקהילה שרואה כל אדם ומאפשרת לו להיות חלק ממנה. המפגש היום הוא עוד צעד חשוב בדרך לעיר שוויונית, מכילה ונגישה יותר לכולם."







להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה