הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אירוע הדקירות מיום שישי הסתבך... אחד הנדקרים נפטר

צעיר מרחובות חשוד במעורבות בדקירות

אבי בר



ביום שישי האחרון 17/3 בשעה 01:15 התרחשה קטטה בסמוך לאולם האירועים "רגעים" בצומת ביל"ו.
במהלך הקטטה נפצעו 6 אנשים 4 מדקירות ו – 2 נפגעי חרדה. מזירת הקטטה פונו לבית החולים קפלן 4 פצועים בהם: 2 במצב קשה ( גבר כבן 63 וצעיר כבן 24) עם פצעי דקירה בפלג גופם העליון , וגבר כבן 29 וצעיר כבן 20 במצב קל עד בינוני. 

היום שלישי 21/3 האירוע קיבל תפנית כאשר אחד הנדקרים הגבר כבן 63 תושב ירושלים, מת מפצעיו בבית החולים. ומאירוע של קטטה וחבלה, האירוע יהפוך להריגה.

כעת עצור בידי המשטרה צעיר כבן 18 תושב רחובות החשוד במעורבות בדקירה. בית המשפט האריך את מעצרו ב – 7 ימים נוספים.
 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • אלוהים ישמור איך מגיעים למצבים כאלו!? ילד בן 18 לוקח חיים.... עצוב מאודד
    21.03.17 19:00 תגובה
    • ילד אתיופי ששותה זה מה שקורה
      21.03.17 20:19 תגובה
    • חתיכת עלוב נפש! לפני שאתה מאשמים עדה מסוימת סתם תבדוק את הדברים שלך! מאחל לך שיהיה לך רק רע בחיים!
      21.03.17 22:33 תגובה
    • הדברים שלי בדוקים אתם חרא של עדה תבדוק את העדה שלך קודם פרימיטיבים ביגלל סכום של הכתובה הוא רצח את האבא תבדוק לפני שאתה מגיב למישהו תחזרו לחור שמימנו באתם
      22.03.17 01:27 תגובה
    • א) לא מעניין אותי מה העדה שלך תמשיך להגיד מה שאתה רוצה על האתיופים. בכל עדה יש את ה"עבריינים" למיניהם. ב) מקווה שאתה לא מחנך את הילדים שלך להכפיש עדה שלמה בגלל שאתה גזען, עיוור וטיפש להפליא. ג) מאחל לך שתסבול כל דקה בחיים...מאחל לך מוות איטי בייסורים!!! אמן!!!
      22.03.17 15:15 תגובה
    • שלא תזכה לגמור את הלילה טיפש מטופש אתיופי נחות
      22.03.17 19:31 תגובה
    • חחחחחח טיפש אני לא אתיופי אבל מה שנראה לך. ואם תבדוק שוב את הטענה שלך על הכתבה ותראה שזה לא אתיופים בכלל. בן אדם ממורמר וגזען. תעשה משהו עם החיים העלובים שלך. לא למגיע לילדים "אבא" כמוך במידה ואתה אבא לא אמן לא תתרבה!!!
      22.03.17 22:35 תגובה
    • אם לא אמן לא תתרבה*
      22.03.17 22:36 תגובה
  • זה אבא של החתן?
    21.03.17 19:04 תגובה
  • מה קרה בזמן האחרון? רחובות בכותרות לא יפות!!
    21.03.17 19:06 תגובה