השיבושים בעירייה: מעל 500 עובדי עירייה הגיעו לאסיפת העובדים
שיבושים חמורים בגני הילדים. רמי מדהלה נחרים את הרמת הכוסית לחג. עודד עמרם המאבק צודק אני תומך במאבק העובדים. רמי" אני מפריד בין העובדים לפוליטיקה. כעת אני למען העובדים בבחירות אתמוך במלול. הורים הגיעו לאסיפה למחות על השיבושים. 09:00 האסיפה הסתיימה חוזרים לעבודה
אבי בר
28.03.17 07:08

השיבושים בעירייה.
עדכון ראשון 07:30 מעל 500 עובדי עירייה הגיעו בשלב זה לאולם מופת לאסיפת עובדים שארגן הועד. לכנס הגיעו סייעות מהגנים, עובדי פינוי האשפה ומשאר האגפים בעירייה.
בגלל כמות האנשים, האולם צר מלהכיל את כולם הוחלט לקיים את הכנס על מדרגות אולם מופת. במהלך נאומו הודיע רמי מדהלה, כי הועד יחרים את טקס הרמת הכוסית. במהלך נאומו של רמי הוא הסביר לעובדים כי הוא עושה הפרדה בין היותו איש פוליטי התומך ברחמים מלול לבין היותו יו"ר הועד הדואג לעובדים וכעת מאבקו למען העובדים ונטולים שיקולים פוליטיים והוא אינו מסתיר כי גם בשנת 2018 יתמוך בבחירות ברחמים מלול. אחרי רמי מדלה עלה לנאום עודד עמרם הנושא בשני כובעים מצד אחד חבר מועצה בקואליציה ומצד שני יו"ר ההסתדרות במרחב ולכנס הוא הגיע בתפקידו כיו"ר ההסתדרות והביע תמיכה מלאה בדרישות העובדים. כאשר יש להבין את עיקרי המחלוקת, כולם מבינים העובדים וההנהלה שהעיר גדלה וכמות פחי האשפה שיש לפנות התעצמה, הויכוח הוא, האם תוספת עובדי התברואה בקווי האשפה החדשים יופרטו או לא, כמו כן יש ויכוח על תוספות שכר מסוימות. את הכנס סיים עורך דיו אייל זלנה אשר פירט גם כן את דרישות הוועד.
יש לציין שלכנס היגעו מספר הורים עם ילדיהם אשר באו למחות על השיבושים הפתאומיים בגני הילדים.
בשעה 09:00 אסיפת העובדים הסתיימה וכולם חזרו לעבודתם
עדכון 8:20 צפו בסרטון:
עדכון 8:50 צפו בנאום של רמי:
עודד עמרם:
תמונות:




















להלן התמלול המלא של רמי מדהלה באסיפת העובדים
מכובדי עודד עמרם יו"ר מועצת הפועלים במרחב רחובות, עו"ד אייל ז'לנה מזכיר האיגוד המקצועי שמלווים אותנו בכל צעד ושעל ועומדים על כל זכויותינו אני מבקש כפיים מגיע להם.
חברי לועד העובדים ולכם עובדות ועובדים יקרים שאני גאה להיות יו"ר ועד העובדים שלכם כי אתם העובדים שבתקופת הפיתוח והשגשוג של העיר תור הזהב של רחובות בראשותו של מר רחמים מלול.
אתם העובדים שנושאים בנטל ומשרתים פה את ציבור התושבים יום יום אתם שגורמים לכך שהשקט ואיכות החיים שמגיע לתושבים יתקיים.
אני יושב הלילה הזה קיבלתי טלפונים מתושבים שהטיחו בי ובחברי בועד העובדים ובכם כי אני פרזיט בריון ופורע חוק וזה למה כי אני יו"ר העובדים שלכם ואני נלחם על מנת לשמור על זכויותיכם.
אני נלחם לשמור על קיום הסכמי העבודה שיש בעיריית רחובות וכל עוד אני בתפקידי ובחרתם בי להיות שומר הסף שלכם אני אעשה את עבודתי נאמנה כי אתם העובדים נתתם לי את המנדט ואני מבטיח לכם פה על במה זאת שאני לא אאכזב אתכם.
אז ברוך השם גדלנו ואנחנו ארגון שמונה היום כ-2200 עובדים,2200 משפחות שמתפרנסות ממקום העבודה שנקרא עיריית רחובות.
אנחנו אלה שמביאים את פרסי ההצטיינות בתחרות של קריה יפה כבר 5 פעמים ברצף,אנחנו אלה שמקבלים את פרס החינוך המחוזי,אנחנו אלה שמקבלים את פרס על מוגנות העורף והיערכות בזמן חירום,אנחנו שמבצעים את כל הלוגיסטיקה וההפקה של כל אירועי התרבות בעיר כמו כן אנחנו אלה שמפנים את האשפה בעיר.
אז ביקשתי שתבואו הבוקר לשמוע את מה שאני מתמודד איתו כבר כמעט שנתיים ימים, כן עובדות ועובדים יקרים הזמן רץ ואני באמת מנסה לעשות הכי טוב למענכם.
אבל מה שנעשה פה בימים האחרונים ע"י מנכ"ל העירייה וראש העיר זהו פשע ככה אני מגדיר זאת,לבוא לשקר ולהוציא הודעות בפניכם ובפני תושבי העיר ולהציג שקר כאמת.
מי שרוצה לערער על כך אני מזמין אותו לעמוד מול כל במה אני יכול להעיד על עצמי שאיני חזק בדיבורים כמו ראש העיר אבל אני מספיק חזק במעשים.
בחודש נובמבר 2015 נמסרה לידי מנכ"ל העירייה ספירת הפחים שבוצעה ע"י סופר מוסכם הן ע"י ועד העובדים והן ע"י הנהלת העיר לרבות מנכ"ל העירייה שעד היום אינו מערער על ספירה זו.
בסופה של אותה ספירה נמצא כי עקב גידול ופיתוח העיר שהוא מבורך כשלעצמו גדלה כמות פינוי הפחים בשיעור של כ-9000 פחים נוספים דבר שחייב את ההנהלה לפתוח 3.7 קוים לפינוי אשפה וזאת לפי הסכם העבודה המקובל והחתום ע"י העירייה.
אלא שמנכ"ל העירייה בחר להתעלם מכך וביקש זמן ללמוד את טענותינו בנושא הספירה,אני חוזר ומציין שהאדם שביצע את הספירה היה מקובל על המנכ"ל.
בדיוק לפני שנה באפריל 2016 לפני חג הפסח ביקשתי שיבוא לקראתינו ויפתח קו אשפה נוסף על מנת שחברנו עובדי התברואה יוכלו לנקות את העיר לפסח הוא אמר לי שהוא מוכן לפתוח קו אחד קבוע ולא זמני בתנאי שאסכים לוותר על פתיחת 2.7 קוים נוספים שמגיעים לנו מכוח הסכם העבודה,כמובן שסרבתי מה שאילץ את חברי עובדי התברואה לנקות את העיר ללא כל תוספת.
וככה עבר הזמן והמנכ"ל גלגל אותנו עד ראש השנה ובספטמבר 2016 כשראיתי שטענותיי נופלות על אוזניים ערלות הכרזתי על סכסוך עבודה כדת וכדין, כמו כן ביקשתי מכם שלא להגיע לטקס הרמת כוסית שנערך בהיכל התרבות,וכאן המקום להודות לכם שהבעתם תמיכה מלאה בי ובועד העובדים ולא הגעתם.
במקביל ביקשנו לקיים טקס הרמת כוסית בבניין העירייה שנהוגה כבר כ-30 שנה במהלך יום העבודה ומה עשה מנכ"ל העירייה רץ להוציא צו מניעה לקיום הטקס שאותו דחה השופט, הגעתם בהמוניכם כמו היום ותמכתם בנציגות העובדים שלכם, כי אתם יודעים מה זה עבודה מאורגנת ומה משמעותה, באותו היום בתיווכו של ח"מ מר אמיר ירון עלינו אני וחברי לועד ערכנו סולחה ואיחלנו לראש העיר ולמנכ"ל שנה טובה ונפרדנו בכך שעובדי התברואה יקבלו תוספת קו אחד לתקופת החגים ולאחר מכן נקבעה ועדה בה חברים הועד, ראש העיר, מנכ"ל העירייה עודד עמרם, עו"ד אמיר ירון וחיים אברהם.
חלפו החגים העובדים ניקו את העיר והסתיו הגיע לתומי חשבתי שרה"ע והמנכ"ל בבואם לערוך את התקציב העירוני לשנת 2017 יקחו בחשבון את נושא התברואה ובכך יביאו לפתרון סכסוך העבודה אבל שוב "זכינו" להתעלמות מוחלטת כאשר במקביל פרצה מחאת הזבל ומצאתי את עצמי ככותל לתושבים שחושבים שאתם העובדים לא רוצים לנקות את העיר כאשר בפועל הנהלת העיר אינה שמה את ניקיון העיר בסדר העדיפויות שלה.
הגענו לינואר 2017 ופתחנו את ספר התקציב ולהפתעתנו הרבה ראינו שלא השתנה דבר וחצי דבר בתקציב העירוני בנושא התברואה, לעומת נושאים אחרים שהנהלת העיר לא רק שלא קיצצה דבר אלא הוסיפה, לא מצאנו שקיצצו פסטיבלים וכו'.
במקביל עובדי התברואה המשיכו לסחוב בכל קו כ-700 פחים מידי יום מעבר למכסה שהוגדרה בהסכמי העבודה, אני מבקש מכם לדמיין מה זה לסחוב בכל יום את המכסה של 1200 פחים ועל זה עוד תוספת של 700 פחים יותר בסיכום הכללי כ-1900 פחים בכל יום כמות מטורפת לכל הדעות, בגשם בשלוליות או בחום של אוגוסט,אבל לראש העיר ולמנכ"ל זה לא אכפת כי אם הם היו יותר אנושיים או רחמנים אז זה היה מציק להם אבל הם קרים.
"לחם ושעשועים" כמו ברומא וכאשר העובדים שלנו קורסים זה לא אכפת לאף אחד, אז אני הבטחתי לעובדים שלנו שבפסח הזה אנחנו נוציא אותם ממצריים בעז"ה ובעזרתכם.
לפני כשבועיים ביקשנו להיפגש עם ראש העיר אבל לראש העיר לא היה מצב רוח להיפגש איתנו היה לנו אורך רוח ובאנו בידיים נקיות, ולהנהלה היה מספיק זמן לשבת ולפתור את בעיותינו אבל במקום זה מה הם עושים לוקחים עו"ד דרור גל שמלווה את עיריית רחובות מזה כ-10 שנים שמקבל חשבונית כל חודש באלפי שקלים וגוררים אותנו לבית הדין לעבודה על זה שהכרזנו על עיצומים וביקשנו לנהל משא ומתן על רה"ע שנמנע מלהיפגש אתנו ושולח אותנו למנכ"ל העירייה.
אז פה אני חייב את תשומת לבכם עובדים יקרים כולכם וכל תושבי עיריית רחובות יודעים שאני רמי מדהלה בשנת 2008 רצתי מבית לבית מעובד עירייה ומשפחתו וביקשתי לתמוך ברחמים מלול לראשות העיר מול עוזי סלנט, ואתם בגדול תמכתם בו כמוני ושלא יספרו לכם סיפורים אחרים וגם במערכת הבחירות הבאה אמשיך לעבוד בשבילו אין פה משהו אישי ואמרתי זאת בתקשורת פוליטיקה זה לא על גב העובדים וזה לא יכול להיות נקודת החולשה שלי אני לא יכול לחיות עם זה שמשהו מהעובדים יספוג עבודה ושגובלת בניצול, אני אחטא לתפקידי אם אעשה זאת ולכן אני נאבק ונלחם למענכם.
חברים יקרים הייתי חייב שתשמעו את האמת מפי אני נשבע שמי שראה אותי בשבועיים האחרונים יודע שלא עצמתי עין ומחלתי על כבודי ונתתי לכל מי שרצה להתערב ולנסות ולפתור את המחלוקות להכנס ולהשתדל אבל את אותם שליחים ראש העיר ביטל, אני רוצה שתבינו יש פה חציית קו אדום ברגע שההנהלה פונה לבית הדין בגלל עיצומים ולא שביתה.
ביום בו הודענו על עיצומים הם רצו לבית הדין אפילו לא טרחו לדבר איתנו שנתיים לא אכפת לאף אחד, איפוא האחריות של ראש העיר ומנכ"ל העירייה איפוא???
והעובדה שהגענו לבית הדין מנכ"ל העירייה הודיע לפרוטוקול כי הוא אינו בר סמכא לקבל החלטות אלא ביקש שרק ראש העיר ישב איתנו וכך פסקה השופטת, אבל אתמול בערב הוא פתאום יודע לקבל החלטות והוא בר סמכא לקבוע אם האסיפה הזאת חוקית או לא, אז אני מודיע לכם האסיפה הזאת חוקית וכשרה למהדרין ומי שיש לו בעייה שייקח אותנו עכשיו לבית הדין לפני שאני לוקח אותו לבית הדין לצו עשה על הפרת הסכמים,תאמינו לי אני מתחרט שלא עשיתי זאת משום שכיבדתי את ראש העיר.
אבל לא אני בחרתי בדרך הזאת מישהו הוביל אותנו לשם גם שהשופטת מחליטה שראש העיר ינהל איתנו משא ומתן אינטנסיבי זה נגמר בפגישה אחת ולא יותר, אז אני שואל אתכם למי התושבים צריכים לבוא בטענות? ראש העיר טוען אין לי כסף לשלם משכורות אבל לפסטיבלים יש, פסטיבל הפסלים שעלותו 1.5 מיליון שקל יש אבל לקו אשפה אין, אז במקום פסטיבל הפסלים היום נעשה לו את פסטיבל הפחים, לתת אחזקות רכב לעובדי דור ב' עולה כ-500,000 ₪ בשנה אבל גם את זה הוא לא נותן כי יותר חשוב להאיר את הגשר בכניסה לעיר ב-350,000 ₪ ליום העצמאות, אתם מבינים אם היינו מאירים את הגשר עם נרות היינו חוסכים את הכסף.
לדרגות אישיות לעובדים ותיקים אין כסף מדובר בסך הכל ב-5% מכלל העובדים מדובר בכ-130,000 ₪ בשנה אז במקום זה נעשה מדרכה , יש סדרי עדיפויות אבל מעל כל במה ראש העיר נוהג לציין את עובדי העירייה כעובדים טובים זהו מס שפתיים בלבד כי כבר שנתיים הוא ביטל לחלוטין את הגיבושים שהיו לנו או קיצץ בשעות הנוספות שלנו, אבל לחברה העירונית יש כי שמה יש בעל בית שקוראים לו דורון מילברג, שזה לא מנכ"ל עירייה זה מילברג הפקות בע"מ, שמה לא עוצרים שמואל שלמה דרור תניעו ותגיעו כל התחזוקה תגללו לי פה גרילנדה שמה וזה חוץ מהעבודה השוטפת של 63 מוסדות חינוך ו 350 גני ילדים ולתוספת כוח אדם אין כסף , המנכ"ל אומר שייספגו כיוון שהם מרוויחים 50,000 ₪ כמוהו.
אני נותן פה דוגמאות לגידול בהיקף העבודה שיש לנו העובדים, בהיקף השירות שאנחנו נותנים לתושבי העיר תפתחו את תקציב העירייה מ -2010 ועד היום, תקציב הערייה גדל והיום עומד על כ-900 מיליון ₪.
אני יודע שכולכם נושאים בנטל מכל המחלקות והאגפים פונים אלי עובדים ומנהלים לתוספת של כוח אדם, אבל למי זה אכפת איך המנכ"ל חוזר ואומר "שייספגו" ואף הגדיל לעשות ואמר באחת הישיבות לא צריך עובדים נביא קבלנים כמו בראשון, אז ראשון כבודה במקומה מונח אבל אנחנו לא עובדי רשל"צ אנחנו עובדי עיריית רחובות ואני כמו קודמיי בועד העובדים לא אתן לשום קבלן להיכנס לעבוד במקומכם.
אולי זה החלום הרטוב של המנכ"ל וראש העיר אבל אני מודיע על במה זו שזה לא יקרה כל עוד אני יו"ר ועד העובדים, אני מדבר מדם ליבי כי זהו הגיעו מים עד נפש, להיות עובד עירייה זו הייתה גאווה היום להיות עובד חברה עירונית זהו מושא קנאה של עובדי עירייה בעוד שאנחנו נלחמים על אחזקות רכב ראש העיר עושה הרמת כוסית לעובדי החברה העירונית עם ישראל קטורזה, העלות היא 50,000 ₪ ולכם יעשו עם עוגיות קוקוס ויין בחמישה שקלים, רק תבינו איך אנחנו נראים בעיניו העובדים "הטובים" כביכול אז אני מודיע שאנחנו לא צריכים את המחמאות שלך אדוני ראש העיר וגם להרמת הכוסית ביום א' אנחנו לא נגיע.
לסיום עובדות ועובדים יקרים אני גאה בכם שהגעתם להפגין אחדות וסולידריות במפגש הזה וכל אחת ואחד מכם שייך למשפחה גדולה שנקראת עובדי עיריית רחובות, וכל אחד יקבל את התמיכה מועד העובדים ומכל העובדים מתי שיצטרך, אנחנו ועד אחראי אנחנו לא פורעי חוק אנחנו בסך הכל נלחמים על זכויותינו.
אני רוצה להודות מעל במה זאת ליו"ר הסתדרות המעו"ף מר ארנון בר דוד על הסיוע המשפטי שהעמיד לרשותנו את עו"ד כפיר זאב, ליו"ר ההסתדרות מר אבי ניסנקורן על התמיכה בי ובכלל העובדים במדינת ישראל שבמאי הקרוב עומד לבחירות ואנחנו כולנו נתמוך בו, בשבוע הבא הוא מגיע לרחובות לכנס תמיכה ואני מבקש שתגיעו לתמוך בו כי אין מועמד ראוי ממנו להנהיג את העובדים בישראל.
אני מברך אתכם ואת משפחותיכם בברכת חג חירות שמח ומקווה שראש העיר יתעשת ויבין כי זו לא הדרך לפתור סכסוכים ואני קורא לו לשבת עוד היום למשא ומתן אינטנסיבי ולסיים את המשבר הזה לפני חג הפסח על מנת שנוכל לנקות את העיר כמו שצריך ולבער את החמץ מהעיר ומליבנו.
תודה שהגעתם וחג שמח.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

























-
אורחביריונות מיותרת מאות הורים תקועים בבית עם ילדי הגנים.28.03.17 06:58 תגובה
-
אורחואת מי זה מעניין בדיוק? הם בשלהם לא יעזור. הם צדיקים עושים עבודת ״קודש״ זין שלי צדיקים עיריה של מושחתים הכל נעשה בקומבינות וטובות.28.03.17 07:23 תגובה
-
-
אורחממש קפה ומאפ ולא אסיפת מחאה ומי שסובלים זה התושבים שמשלמים את הארנונה הכי גבוהה בארץ28.03.17 07:04 תגובה
-
אורחחוצפנים. עירייה גועל נפש28.03.17 07:05 תגובה
-
אורחזה מה שקורה כשמערבבים קצת טובות כאלה ואחרות אוכלים אותה בשקט ובולעים28.03.17 07:21 תגובה
-
-
אורחהתנהלות שערוריתית של העובדים. צריכים להתבייש28.03.17 07:07 תגובה
-
אורחרחמים מלול מקבל עונש על שגידל אותם בעירייה.מגיע לך28.03.17 07:08 תגובה
-
אורחגם את רחמים צריך לשלשל הביתה. יאאלה נמאס. ראש עיר פח28.03.17 07:24 תגובה
-
-
אורחרמי מדהלה כולם איתך עד הסוף בלי נדר28.03.17 07:12 תגובה
-
אורחלכו לעזזל טיפשים. ״כולנו איתך״ כמעט 90%לא יודעים בכלל על מה נלחמים שם רק רוצים לעבוד בשקט. רק הקומץ הקטן שם בורים!!!28.03.17 07:19 תגובה
-
אורחתגיד לו שהוא זבל28.03.17 07:27 תגובה
-
-
אורחגועל נפש רק בלגן ומפח נפש להורים ולילדים עיריה מזעזעת28.03.17 07:12 תגובה
-
אורחאני יושבת בבית ובוכה. באמת באמת היום שיבשו לי ועושים לי נזק קשה28.03.17 07:13 תגובה
-
אורחזה מה שאכפת לך רק מעצמך28.03.17 08:35 תגובה
-
-
אורחעירייה זבלות כולם מושחתים28.03.17 07:14 תגובה
-
אורחיו"ר הועד , חבל28.03.17 07:15 תגובה
-
אורחשביתת הסייעות רק גורמת לציבור התושבים לא לתמוך בהם.. בריונות..28.03.17 07:17 תגובה
-
אורחגועל נפש. משחקים ששבש זה מה שעושים שם!! אין מילים. פוגעים רק בהורים! רק בהורים! כצ שנה זה אותו הדבר. למה לא עושים את כל העיניינים האלה בזמן החופשות? הרי הועד עובד גם בזמן הזה!! אז מה הקטע?28.03.17 07:18 תגובה
-
אורחיללה מסיבה שלמו מסים תושבי רחובות28.03.17 07:18 תגובה
-
אורחאאאא זה ברור. משלמים ושותקים. כוס רבאק הראש עיר הזה בנה גן מלא דשא חוץ מאירועים שיש ועושים שם. אין מה לעשות שם. אבל בסדר אנחנו שילמנו. נתן כל מיני נגיעות פה ושם בעיר ועשו אותו לקדוש. קדוש בתחת שלי. כל הרחובות בעיר כמעט כל הכבישים שבורים. תבינו!!!!!! הוא עושה רק מה שרואים!!!! מה שלא רואים לא שווה. הבנתם!!!! טיפשים ללא הבחנה28.03.17 07:29 תגובה
-
-
אורחלא יכול לתמוך בהשבתה כזו, גועל נפש28.03.17 07:18 תגובה
-
אורחשיבשתם ללא הודעה מוקדמת לפחות תעדכנו עד מתי השיבושים.28.03.17 07:20 תגובה
-
אורחאיזה יופי שהם מחייכים ואנו בוכים28.03.17 07:21 תגובה
-
אורחפשוט חוצפה!!! אם זה לא שיבושים אז מה כן??? להכניס את המנוול למעצר28.03.17 07:23 תגובה
-
אורחסחיטה בחסות החוק!!!28.03.17 07:25 תגובה
-
-
אורחועד מושחט!!! הגיע זמן שנתאגד ולא נאסוף את הילדים מהגנים בזמן ביום שישי הקרוב, שישילמו לסייעות שעות נוספות!!!28.03.17 07:25 תגובה
-
אורחתותח28.03.17 07:54 תגובה
-
-
אורחעיריית רחובות בושה רמי מדהלה פשטת את הרגל קח את הרגליים ולך הביתה28.03.17 07:26 תגובה
-
אורחעוד בריון טיפש28.03.17 07:30 תגובה
-
-
אורחחוצפה ממדרגה ראשונה..משלמים מיסים כל כך הרבה ושלא לדבר על גנים!!!28.03.17 07:32 תגובה
-
אורחהתזמון מקרי? ממש לא, בקרוב הבחירות להסתדרות, והעובדים כעדר אחרי הרועה28.03.17 07:33 תגובה
-
אורחכמה תימנים28.03.17 07:39 תגובה
-
אורחרמי מדהלה מתנהג כמו ראש ארגון פשע עושה בעיר כאילו הוא ראש העיר ממש מעצבן28.03.17 07:40 תגובה
-
אורחהגיע הזמן להחליף ראש עיר ויחד איתו את מדהלה. חוצפה שאין כדוגמתה! מישהו יודע על מה השביתה??28.03.17 07:40 תגובה
-
אורחאולי במקום לילל נקום כולנו ונעשה מעשה למשל לא לשלם ארנונה ועוד ונחליט באמת שהגיע הזמן להעיף את מלול28.03.17 07:41 תגובה
-
אורחאין כסף? אולי קצת פחות זיקוקים ביום העצמאות וקצת יותר לחינוך? סידרי עדיפויות....28.03.17 07:42 תגובה
-
אורחחחח ממש . איזה פחות זיקוקים גם מה שעושים זה בושה!!! לכו לערים אחרות ותראו מה זה זיקוקים. לכו לחולון לחיפה לב״ש פ״ת. ואז תראו זיקוקים. לא כמו אצלנו עלובים 3 דקות בלחץ28.03.17 07:55 תגובה
-
-
אורחמישהו יכול לעדכן מתי צפויים הגנים להיפתח???28.03.17 07:52 תגובה
-
אורחהרעיון על יום שישי פצצה28.03.17 07:53 תגובה
-
אורחחבורה של חוצפנים. להודיע בעשר בלילה על שביתה שעוד שבוע גם ככה יש להם חופש! משתמשים בנו ואנחנו ממשיכים כרגיל28.03.17 07:58 תגובה
-
אורחחוצפה וחוסר כבוד לתושבי העיר שנאלצים להפסיד ימי עבודה בגלל שביתה פרועה28.03.17 08:01 תגובה
-
אורחחבורת הזבל בראשות רמי מדהלה!28.03.17 08:12 תגובה
-
אורחרמי מדהלה לך להם על הראש ולא לוותר לרגע צריך כוח אדם בכל המחלקותתת28.03.17 08:22 תגובה
-
אורחלא מגיע שיפנו לכם את האשפה לכמה ימים ותתפוצצו28.03.17 08:23 תגובה
-
אורחאתם לגמרי פורעי חוק, מה עם הזכויות של ההורים???28.03.17 08:25 תגובה
-
אורחרמי מדהלה מלך28.03.17 08:26 תגובה
-
אורחאין כמוהוא28.03.17 08:26 תגובה
-
אורחכמה מתוך אנשי העירייה באמת משלמים ארנונה ? העיקר רוצים לסחוט את הקופה העירונית28.03.17 08:27 תגובה
-
אורחרמי מי? אפס מאופס שמחזיק את ההורים כבני ערובה. אתה תחזיר לנו את יום החופש הכפוי שלקחנו בגללך היום???28.03.17 08:28 תגובה
-
אורחהגיע הזמן לבדוק את שעות העבודה של העובדים !28.03.17 08:28 תגובה
-
אורחעכשיו אני רק בעד עובדי קבלן!!!!28.03.17 08:29 תגובה
-
אורחהגיע הזמן לארנונה אחידה בכל רחובות (למעט מקרים ספציפיים) ! כמה עוד יכולים 30% מהעיר לשלם על כל השאר?28.03.17 08:30 תגובה
-
אורחבכל התמונות אין אשכנזי אחד!28.03.17 08:38 תגובה
-
אורחמושחתים נמאסתם!!!28.03.17 08:38 תגובה
-
אורחרמי אתה מלך אנחנו כולנו איתך ...!!! תמשיכו להגיב פה לא יעזור לכם כלום28.03.17 08:38 תגובה
-
אורחכל הועד קרובי משפחה?! כמו העיריה. מושחתים הייתם ו...28.03.17 08:40 תגובה
-
אורחרמי מדהלה כולם איתך עד הסוף קנאים יתפוצצו בשקט28.03.17 08:44 תגובה
-
אורחמי באמת משלם ארנונה ברחובות ...28.03.17 08:53 תגובה
-
אורחאוכלי חינם פרזיטים28.03.17 09:50 תגובה
-
אורחביזיון!!!!28.03.17 10:06 תגובה
-
אורחלמה לא מכנסים את העובדים בזמן הפסטיבלים של העיריה ? על הגב של ההורים שילדיהם בגנים זה חוכמה קטנה. למה אתה לא מפסיק לפנות את הזבל ברחוב של מלול ?28.03.17 10:21 תגובה
-
אורחאני בעד המאבק בשני הנושאים שלו, גם צריך עוד עובדי ניקיון וגם אסור שעובדים יועסקו ע״י קבלנים. יכולתם בקלות להוציא את הסייעות מהעניין ולתת להורים ללכת בבוקר לעבודה. מספיק שהייתם מונעים גביה, דוחות, הנדסה משרדים וכו׳ זה היה משבש עבודה כואב להנהלה וגורם נזק כלכלי שילחיץ את ראש העיר. לכלול את הסייעות זה סוג של בריונות וזלזול במשפחות.28.03.17 10:29 תגובה
-
אורחכדאי שהתושבים ידעו שהמימונה (כמה מרקואים יש בכלל בעיר?) העלות שלה 280,000₪. אפשר בכסף הזה להעסיק עוד צוות פינוי אשפה שנה שלמה.28.03.17 10:31 תגובה
-
אורח2200 עובדים לעריה??? להביא עובדי קבלן , יותר זול ויותר טוב. מעניין רק עם הם יקבלו שכר על שעות ההפגנה הנ"ל, מאמין שכן כי הכסף יוצא בקלות. צריך לעשות קצת הרבה סדר בעריית רחובות28.03.17 11:52 תגובה
-
אורחברור שעדיף פסטיבל פסלים !!!!!! עם כל הכבוד רוב העובדים לא באמת עובדים..חאלאס לעבוד עלינו בעיניים. כל הכבוד לרחמים מלול שלא מאפשר לקומבינות יותר מידי !! אנחנו רוצים זמרים בעצמאות ורוצים פסטיבל פסלים ואת כל הפעילויות שמלול מביא איתו28.03.17 13:11 תגובה
-
אורחתבינו העובדים שבגללם הוא השבית משפחות שלימות הם חברים שלו וילדים של חברים שהוא הבטיח להם !28.03.17 13:16 תגובה
-
אורחמר רחמים מלול עיריית רחובות זה לא ש''ס וזה לא אריה דרעי. עדיף שתלך הביתה.28.03.17 16:20 תגובה
-
אורחזה לא קשור אליו !!! זה הוועד שנגדו. מלול לא עושה קומבינות ומי שמכיר יודע... לא חכמה סתם לקשקש28.03.17 21:26 תגובה
-
-
אורחאדון רחמים לך תבקש סליחה מהרב קוק.28.03.17 16:21 תגובה
-
אורחנתתם לאתיופים לגרוף את הרצפה עם ענף של דקל תתביישו הנה הגיע העונש שלכם28.03.17 17:17 תגובה
-
אורחמבקר העירייה כנראה גם מושחט...אוכלי חינם.ראש אגף מקבל 20 אלף.יותר מרופא.בושה!!!28.03.17 18:06 תגובה
-
אורחבריון. שעובד העיריה כך נראת28.03.17 19:39 תגובה
-
אורח500 איש מאותה משפחה, קומבינות נמאס! לכו הביתה נראה מי יעסיק אתכם יא פחי זבל28.03.17 19:43 תגובה
-
אורחאתם לא קובעים28.03.17 19:47 תגובה
-
אורחאוכלי חינם חשבתי תימניאדה28.03.17 20:32 תגובה
-
אורחכח הכסף שלכם. לא לשלם אפסים28.03.17 20:35 תגובה
-
אורחאבי מדהלה עדיין אוכל חינם בספורטק ?!28.03.17 20:45 תגובה
-
אורחלמה לא אמרתם לפחות שלו שיבושים בכביש28.03.17 21:01 תגובה
-
אורחראש העיר הביתה הצנכל גם28.03.17 21:02 תגובה
-
אורחדורון הביתה28.03.17 21:55 תגובה
-
אורחחחח ממש כואב הלב כולם שם צוחקים. הם לא ממש נראים רעבים ללחם. קומבינה חוקית אמרנו ???!!!28.03.17 22:08 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות רחובות בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה ברחובות בוואטסאפ
חדשות רחובות בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות