הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

3 תלמידי עמל זיו רחובות טסו לניו יורק כדי להציג את המיזם שהמציאו "בר מים צוננים לאוטו"

3 תלמידי התיכון הטכנולוגי עמל "זיו" ברחובות מתן בארבי - מנכ''ל החברה, מוחמד סלמה - שיווק , אברהם שמרוך – עיצוב, (התלמיד חיים לקאו היה שותף אך לא טס)

אבי בר
 
 


3 תלמידי התיכון הטכנולוגי עמל "זיו" ברחובות מתן בארבי - מנכ''ל החברה, מוחמד סלמה - שיווק , אברהם שמרוך – עיצוב, (חיים לקאו היה שותף אך לא טס)
 אשר פיתחו מוצר חדשני "בר מים צוננים לרכב" וזכו במקום ה-1 בתחרות יזמות הארצית, נשלחו לניו יורק לסיור מקצועי בו חשפו בפני מאות מבאי הכנס השנתי של NFTE בניו יורק את הפרוייקט שלהם. התלמידים, שהונחו ע"י המורה לקירור, אנטולי מירלס, הציגו את בר המים באנגלית ונחשפו לעולם העסקים האמריקאי.
 
"זו היתה חוויה שלא תישכח, היכולת לעמוד לפני אנשים מכובדים ולהגן על הפרוייקט שלך שהוא כמו הילד שלךאמר מתן, שהיה מנכ"ל החברה.
 
על המוצר החדשני  "בר מים לרכב
התלמידים פיתחו מוצר חדשני "בר מים לרכב". קבוצת התלמידים שבראשה התלמיד מתן ברבי, פיתחה את המיזם בהנחיית המורה אנטולי מירלס.
המים הנמצאים במיכל נפרד, עוברים לנהג דרך צינורית המלופפת סביב המאייד של הרכב. המים מתקררים מהסוללה הקרה של המזגן, ומגיעים דרך ברז היישר לכוסו של הנהג. בין היתרונות העיקריים של ההמצאה: הנהג לא צריך להתעסק בזמן הנהיגה בפתיחת בקבוקים, יתרכז בנהיגה ומים קרים יהיו זמינים עבורו לערנותו ובריאותו, משך כל זמן הנסיעה ללא עלות  ותוך שמירה על אנרגיה ירוקה.
 
 



 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה