הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

זכו בגביע: תלמידי ישיבת אמי"ת עמיחי ברחובות זכו במקום הראשון באליפות הישיבות התיכוניות הארצית לאתלטיקה

מלבד הזכיה בגביע הקבוצתי , זכה תלמיד הישיבה אסף ונונו במדליית זהב בקפיצה לגובה, התלמיד דרור מימון זכה במדליית זהב בקפיצה לרוחק וחברו אושר צמח זכה במדליית זהב בריצת 1000 מ'. בנוסף זכו חברי הנבחרת גם במדליות כסף וארד במגוון ענפי התחרות.

גיל סימה
 
 

האליפות התקיימה במכללת גבעת וושינגטון בשבוע שעבר, אליה יצאו משלחת ספורטאים של הישיבה תלמידי הישיבה התיכונית אמי"ת עמיחי ברחובות זכו במקום הראשון באליפות הישיבות התיכוניות הארצית לאתלטיקה שהתקיימה במכללת גבעת וושינגטון בשבוע שעבר.
 
משלחת הספורטאים, בהדרכתו של המורה לחינוך גופני יניב קוך, הגיעה להישגים ולמקום הראשון הכללי בתחרות לשכבת ז-ח.
 
מלבד הזכיה בגביע הקבוצתי , זכה תלמיד הישיבה אסף ונונו במדליית זהב בקפיצה לגובה, התלמיד דרור מימון זכה במדליית זהב בקפיצה לרוחק וחברו אושר צמח זכה במדליית זהב בריצת 1000 מ'. בנוסף זכו חברי הנבחרת גם במדליות כסף וארד במגוון ענפי התחרות.
 
יניב קוך, המורה לחינוך גופני ומלווה הנבחרת: "זו כבר מסורת באליפות שתלמידינו חוזרים עם גביעים אישיים וקבוצתיים ומעלים את הישיבה התיכונית אמי"ת עמיחי על המפה". 
 
הרב שמעון שושן, ראש הישיבה , ברך את התלמידים על ההישגים: " הנבחרת זכתה בגביע בזכות הנחישות, הרוח הספורטיבית והתמיכה הקבוצתית . אני בטוח כי תלמידנו ימשיכו להוכיח גם בעתיד מה הוא ספורט תחרותי והוגן".
 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה