הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רועי שרעבי מהאנשים החזקים בליכוד ברחובות: "אני מתמודד לראשות העיר"

רועי שרעבי יתמודד גם לכנסת ברשימת הליכוד. רועי שרעבי ורמי מדהלה הם הכח הגדול והשולט בסניף הליכוד ברחובות. רועי בנו של שחקן הכדורגל האגדי טוני שרעבי ז"ל, משמש ראש סיעת הליכוד בהסתדרות וסגנו של יו"ר ההסתדרות אבי ניסנקורן. מי יעמוד בראשות הליכוד מלול או שרעבי? האם רמי מדהלה יתמוך בשותפו או בראש העיר? האם מלול יקים רשימה משותפת עם מתן דיל? מה יעשו יניב וזוהר? רעידת האדמה הפוליטית בעיצומה

אבי בר
 
 


זאת לא רק פצצה פוליטית אלא רעידת אדמה בעוצמה בלתי נתפסת. רועי שרעבי אחד האנשים החזקים והמשפיעים בליכוד ברחובות וגם במישור הארצי החליט להתמודד לראשות העיר ובצעדו הוא טורף את כל הקלפים הפוליטיים ופותח באופן רשמי את מערכת הבחירות של נובמבר 2018.
מדובר ברעידת אדמה מאחר שרועי שרעבי ורמי מדהלה הם כמו תאומים סיאמיים בליכוד, אי אפשר להפריד ביניהם והם שולטים בליכוד רחובות ללא עוררין. את משמעות רעידת האדמה ועוצמתה עדיין לא ניתן להבין.
 
 אנו בעיצומה של רעידת אדמה פוליטית ואף אחד עדיין לא מסוגל לענות על שאלות רבות, כאשר בכל שאלה מסתתרת דרמה פוליטית ענקית להלן חלק מהשאלות שהתשובות להם יתבהרו רק בימים/שבועות הקרובים.
 
  1. במי יבחר הליכוד ברחמים מלול או ברועי שרעבי?
  2. האם רמי מדהלה יכריע בעד בן זוגו הפוליטי או בעד ראש העיר?
  3. האם רחמים מלול יחליט לא להתמודד בבחירות 2018?
  4. האם רועי שרעבי יתמודד לראשות העיר בשם הליכוד או ברשימה עצמאית?
  5. האם רחמים מלול יקים רשימה "ליכוד ב'" עם מתן דיל?
  6. מה יעשו יניב מרקוביץ, זוהר בלום ומתן דיל?
  7. האם הליכוד הארצי יפעיל לחץ על רועי שרעבי לא להתמודד מול ראש עיר מכהן של הליכוד?
 
 
רועי שרעבי במקביל להתמודדות על ראשות העיר "אתמודד גם לכנסת"
הפצצה של רועי שרעבי  לא מסתיימת רק במישור המקומי אלא גם במישור הארצי.
בלי קשר על כוונתו להתמודד לראשות העיר, רועי שרעבי יתמודד גם לכנסת כנראה במשבצת השפלה.
אם הבחירות הארציות יוקדמו רועי יתמודד לרשימת הליכוד לכנסת במקום השמור למחוז השפלה וסיכוייו להיבחר הם גדולים מאוד. וייתכן בהחלט מצב שרועי שרעבי יתמודד בסטטוס חבר כנסת מול ראש העיר רחמים מלול.
 
על רועי שרעבי
בן 46, בנו של טוני שרעבי ז"ל שחקן הכדורגל האגדי בכל הזמנים של מרמורק (עבר בהמשך לשעריים) שולט יחד עם רמי מדהלה בסניף הליכוד ברחובות ללא עוררין. (המחנה השני בגודלו בליכוד ברחובות הוא מתן דיל הממשיך לפקוד בתקווה להפוך למחנה הגדול ברחובות). רועי שרעבי משמש יו"ר סיעת הליכוד בהסתדרות וסגנו של יו"ר ההסתדרות אבי ניסנקורן. ברזומה שלו מנכ"ל הליכוד העולמי, מנכ"ל משרד התיירות, יו"ר ועדת כח אדם וארגון של הקק"ל אשר מעל למיליארד ש"ח -1.29מיליארד ₪.
 
 

 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה