הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הגישה תביעה נגד אגד: נסעה באוטובוס לרחובות וכשביקשה לרדת מעדה והנהג המשיך בנסיעה וכתוצאה מכך נפצעה

הנסיעה הייתה בקו 319 העושה דרכו מבני ברק לרחובות, כשהאישה החלה לרדת במדרגות האוטובוס, ובעוד היא מנסה לצאת דרך דלתות האוטובוס, פתח הנהג בנסיעה, ונעצר רק לאחר שנוסעים אחרים הסבירו לו את מה שמתרחש בחלקו האחורי של הרכב.

גיל סימה


בתביעה שהגישה האישה, תושבת רחובות לבית המשפט ע"י עו"ד תומר לינר ממשרד 'ינובסקי-לינר' המתמחה בתביעות נזיקין וביטוח, עולה כי לפני מספר שנים עשתה התובעת את דרכה מבני ברק לביתה שברחובות באמצעות האוטובוס המחבר בין שתי הערים.

הנסיעה הייתה לילית, ומשהגיע האוטובוס לתחנת ההורדה, הוא עצר, כך על פי כתב התביעה, במרחק מה מהמדרכה. האישה החלה לרדת את מדרגות האוטובוס, אולם מעדה כתוצאה מהנסיעה, ובעוד היא מנסה לצאת דרך דלתות האוטובוס פתח הנהג בנסיעה, ונעצר רק לאחר שנוסעים אחרים הסבירו לי את המתרחש.

"בטרם השלימה את פעולת הירידה מהמדרגות, לפתע החל האוטובוס לנסוע והתובעת איבדה את שיווי משקלה, מעדה ונפלה על מדרגות האוטובוס". נכתב בכתב התביעה.

האישה הובהלה לבית החולים קפלן בעיר באמצעות אמבולנס שם אובחן שבר משמעותי ברגלה ובמשך חודשיים נאלצה להיות מגובסת. כתוצאה מהאירוע סובלת האישה עד היום ממוגבלות המקשה על פעילותה היום יומית.

עו"ד תומר לינר, המייצג את האישה מסביר כי "מדובר במקרה שיכול היה להיגמר גרוע יותר. גם לאחר שהאישה מעדה במדרגות האוטובוס, פתח הנהג בנסיעה ועלול היה לגרום לנזק גדול. בנס הצליחו הנוסעים לעצור את הנהג, אולם את השבר החמור לא הצליח הנהג למנוע".

טרם הוגש כתב הגנה.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה