רחמים מלול ראש העיר:

"אחרי שהשקט חזר וילדי הדרום שבו השבוע לשיגרה אני מודה לכל מי שנטל חלק באירוחם במהלך המבצע הצבאי, לאנשי מערכת החינוך שניתרמו, לתושבים שפתחו ליבם וביתם לשכנים מדרום וליוזמה המבורכת של רשת חוויות וגופים נוספים הפועלים בעיר שנתנו מענה לשעות הפנאי והפיגו את המתח בפעילות מהנה בימים הקשים שעברו. אני תיקווה שהשקט ימשיך לשרור אבל אם נקלע למצב של חירום במדינה אז רחובות הוכיחה שהיא יודעת להתגייס".
חבר המועצה יניב מרקוביץ', יו"ר חוויות:

"שמחנו לארח את תושבי הדרום ולתת להם הפוגה קלה מכל המתחים והחרדות בדרום. כולי תקווה שכולנו נהנה מהרגיעה ושהשקט בדרום יימשך לאורך זמן. רשת חוויות חרטה על דגלה לקדם את תרבות הפנאי והחברה ואנו רואים מחויבת לפעול התאם. אני רוצה להודות לכל העובדים המסורים שלנו על ההירתמות והעזרה המיוחדת בימים האחרונים."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.