הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

דיון בתוכנית לבניית 4 מגדלי דירות במתחם השופרסל בצומת ששת הימים – דרך הים

במתחם מתוכננות 250 דירות ועל פי התוכניות, הסופר אמור להישאר במתחם

אבי בר



לפני כשנה אישרה הוועדה המחוזית לתכנון ובניה את הקמתה של שכונת מגורים חדשה הכוללת 250 יחידות דיור במתחם השופרסל שבאזור התעשייה בעיר. ולאחר שהתוכנית אושרה, כעת מגיעים שלב הדיונים בהתנגדויות לתוכנית.

הדיונים בהתנגדויות יתקיימו בחודש הבא והגוף שהגיש התנגדות  ומוזמן לדיון הוא הגוף הממשלתי "רשות הגז הטבעי" . לאחר הדיון יתברר אם הפרויקט מאושר במלואו או בתיקונים מסויימים.

על התוכנית
התוכנית שנקראת אמטל ממוקמת בקרית רכטמן בין דרך הים מצפון ,דרך ששת הימים ממזרח ורחוב משה יתום בדרום (בסמוך לגשר החדש בדרך הים).

מדובר על מתחם בשטח של 31 דונם בייעוד תעשייה למתחם של מגורים , מסחר ותעסוקה ומוסדות ציבור ושטח ציבורי פתוח.

בתכנון אמורים לקום 4 מבני מגורים בגובה 18 קומות בדרך ששת הימים הכוללים 250 יחידות דיור. מתוכן 50 יחידות קטנות עד 80 מ' .

יש לציין כי היזמים קיבלו תמריץ לעניין תוספת אחוזי הבניה והמסחר מצד הוועדה המקומית עד 300 אחוז בתנאי שיבנו את הגשר להולכי הרגל לתחנת הרכבת שאמורה לקום בעתיד בסמוך למתחם יוחננוף החדש מעבר לכביש. על פי התוכניות במתחם אמור להיות גם סופר כך שבהחלט סביר כי השופרסל יישאר במקומו.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה